Jacques Villeneuve despre incidentul dintre Vettel şi Hamilton: „Cui îi pasă?”

Jacques Villeneuve a fost intrebat daca incidentul din cursa din Baku dintre Vettel si Hamilton este asemanator cu cel petrecut intre el si Michael Schuamcher in 1997, cand s-a decis soarta titlului mondial la piloti.

Campionul mondial din 1997 a fost foarte transant asa cum este de obice si a declarat: „Cui ii pasa de incidentul dintre ei? Ce a fost intre noi a fost foarte diferit. Ei mergeau cu 15 km pe ora? Desigur ca a fost urat, Hamilton a testat capacitatea de franare a lui Vettel? Sunt un pilot. Am fost si eu acolo. Oricine mi-ar face ceea ce Lewis a facut as fi facut si eu la fel ca Seb. Si cred ca a primit cea mai mare pedeapsa pe care o putea primi, conform noilor reglui.”


Villeneuve a continuat: „Nu cred ca Vettel a vrut sa il loveasca. Avea o mana pe volan si cu una gesticula catre Lewis. Cand vrei sa lovesti nu intorci rotile asa cum a facut-o el, fiindca iti strici propria masina. Intr-un fel este bine sa vezi ca pilotii au emotii. Este bine, este amuzant. Avem doi oameni ce se lupta pentru titlul mondial si care sunt furiosi unul pe celalalt si nimic rau nu s-a intamplat. Care e mare chestie? A fost mult mai placut decat sa il vad pe Hamilton cerand sa ca Bottas sa il incetineasca pe Vettel. Acest lucru a fost penibil.”

 

11 comentarii

 1. Post By victor L

  Un fleac, doar putin peste 48 de ore i-au trebuit lui F1 Manager sa-si revina, gasind un martor pe placul lui; caci nu avea curaqjul sa-si spuna propria parere.
  „Nu cred ca Vettel a vrut sa il loveasca.”
  Asta nu e o dovada, ci o parere partinitoare. Cum e si a mea: cred ca Vetel a facut totul intentionat.
  Caci „Avea o mana pe volan si cu una gesticula catre Lewis”. Dece gesticula, si nu a frinat si el? caci nu avea voie sa depaseasca?

  1. Post By F1 Manager

   Hahahaha.

   Deci scriam de bine pentru Lewis, dar acum nu mai scriem? Sau in ce sens ne-am revenit?

   Credem ca Vettel a vrut sa il loveaca pe Hamiton, dar nu suntem siguri. Oricum este mai rusinos pentru Vettel – de 4 ori campion mondial – daca nu a vrut sa il loveasca pe Lewis si a facut-o din greseala. Nu credeti?

   Credem si ca cererea lui Hamilton ca Bottas sa incetineasca este mai mult decat penibila, este jenanta … sub orice nivel.

   1. Post By iceman

    in mod „ciudat” cererea lui Hamilton este ignorata de presa britanica, se concentreaza pe actiunea lui Vettel ( care nu ii face cinste celor 4 titluri…)
    in concluzie amandoi s-au facut de ras
    ps- inginerul pare ca se scuza cand ii spune ca bottas are sanse la podium si nu il poate ajuta…

 2. Post By daniel

  Doua chestii as adauga:
  – Singapore 2012, Vettel incetineste brusc in spatele SC, Button il evita cu greu in ultima clipa.Ancheta, analiza comisiei, concluzie: Vettel nevinovat.
  Cand i se face lui acelasi manevra se supara si da in rivalul sau.
  E corect?
  – ciudat ca in ambele filmulete pilotii de origine germanica dau cu monoposturile in rivali. O fi chestie de mentalitate sau doar coincidenta?

 3. Vettel merita si un steag negru (descalificat) dar si a fost de ajuns cumva cele 10 secunde.

  Hamilton totusi a exagerat cu manevrele sale, dar probabil ca a fost in limita regulamentului.

 4. Post By victor L

  Precis ca Vetel nu a avut niciun pic de vina din moment ce a fost penalizat.

 5. Post By D D d

  Bottas nu trebuia penalizat?! Pt.manevra la Kimi.

  1. Post By F1 Manager

   Noi credem ca ar fi trebuit penalizat …

   1. Post By daniel

    Incindent de cursa in cazul contactului Kimi-Valteri. Nimic intentionat.

    1. Post By Laur.

     Ca si la Ocon – Perez

 6. Post By victor L

  FIA a anunţat că nu-l va sancţiona pe Sebastian Vettel, găsit vinovat de acroşajul cu Hamilton. Vetel a fost avertizat dupa ce si-a recunoscut vina si a cerut scuze.
  Jean Todt a precizat ca în cazul în care se va repeta un astfel de comportament, cauza va fi imediat trimisă în faţa Tribunalului internaţional al FIA pentru o anchetă aprofundată.
  NB,
  de cind lumea si pamintul, unii vor fi nemultumiti, caci stiu ei mai bine :P

Comments are closed.