Michael Schumacher, spitalizat la Paris pentru un tratament secret cu celule stem

Michael Schumacher, care a suferit un traumatism cranian în 2013, a fost internat luni la spitalul Georges-Pompidou din Paris, pentru un tratament ţinut secret. Potrivit ziarului Le Parisien, fostul pilot german de F1 va primi un tratament inovator cu celule stem, efectuat de un chirurg celebru, Philippe Menasche.

Mai precis, scrie ziarul francez, septuplul campion mondial de Formula 1 va beneficia de o terapie inovatoare cu celule stem pentru a evita inflamarea organelor interne. Medicul francez este considerat un „pionier” în chirurgia celulară împotriva insuficienței cardiace.

Legendarul pilot german, în vârstă de 50 de ani, a suferit leziuni grave la cap și a stat mai multe luni în comă în urma unui accident de schi suferit în decembrie 2013, în Alpii francezi. El nu a mai fost văzut în public de atunci, iar prietenii săi spun că nu poate merge și nici nu poate comunica.

Schumacher este cel mai de succes pilot de Formula 1, cu șapte Campionate Mondiale și 91 de Grand Prix-uri câștigate pe parcursul unei cariere care s-a întins pe aproape 25 de ani.

2 comentarii

  1. Pacat. Mare pacat.
    Nu mi-a placut niciodatadar … pacat pentru el … si familia lui

  2. Mie mi-a plăcut din prima clipa.

    Cum e viața asta… pare fara sens, dacă nu crezi in Dumnezeu și in sensul pe care El îl da vieții.

Comments are closed.