Mick Schumacher va pilota și pentru Ferrari în testele de la Bahrain

ACTUALIZARE 27.03/ 12.00 Mick Schumacher declară că va încerca să se gândească mai puțin la testele de după Marele Premiu de la Bahrain, pentru a se concentra mai mult pe prima sa cursă de Formula 2.

Pentru prima dată, fiul celui mai titrat campion mondial de F1, Michael, Schumacher jr va pilota pentru Ferrari – echipa în care tatăl său a atins apogeul succesului – în prima zi a testelor care se vor desfășura imediat după weekendul de Formula 1 din Bahrain, de săptămâna viitoare, urmând ca miercuri să piloteze pentru Alfa Romeo. ”Aștept cu nerăbdare ceea ce sunt sigur că va fi o experiență extraordinară”, a declarat Schumacher. Momentan încerc să las deoparte gândurile mele despre test, pentru că aștept cu entuziasm și prima mea cursă de F2. Vreau să mă concentrez 100% pe weekendul care vine.”

Știre inițială

Primul test de Formula 1 al lui Mick Schumacher va avea loc săptămâna viitoare în Bahrain.

Onestopstrategy.com a dezvăluit că Schumacher Jr, fiul celui mai titrat pilot din istoria Formulei 1, va pilota pentru Alfa Romeo în testele de după Marele Premiu de la Bahrain.

Pilotul german în vârstă de 20 de ani va fi prezent în Bahrain pentru prima sa cursă de Formula 2.

„Ziarul Bild știe că Alfa Romeo va fi prima mașină a lui Mick”, a titrat publicația germană.

Alfa Romeo este o echipă „B” a Ferrari, iar din acest an Schumacher s-a alăturat academiei Ferrari.

Zilele trecute, pilotul german declara pentru ”La Repubblica” din Italia: „Nu a fost niciodată o problemă pentru mine să fiu comparat cu tatăl meu. De fapt, este o onoare să fiu comparat cu cel mai bun șofer din istoria formulei 1.”