Schimb de piloți între Mercedes și Ferrari? O sugerează Wolff

Comentarii recente făcute de Toto Wolff sugerează că un schimb senzațional de piloți între Mercedes și Ferrari ar putea fi posibil.

Șeful Mercedes nu exclude ca pe viitor un loc în echipa germană să revină unui pilot german.Cel mai performant pilot de F1 din Germania este Sebastian Vettel, iar Wolff a admis într-o declarație pentru ziarul Bild am Sonntag: „Suntem prieteni cu familia Vettel. Sebastian este o persoană pentru care am un respect uriaș ca pilot și ca om. Cine știe ce ne rezervă viitorul?”. În plus, Wolff crede că un pilot german se va potrivi cu marca Mercedes.

„Suntem o companie germană, Germania este piața noastră de origine și casa brandului nostru”, a adăugat el.

În același timp, șeful Mercedes a sugerat că Lewis Hamilton ar putea fi atras de Ferrari. „Am vorbit deschis despre asta când am semnat ultimul contract”, a declarat el pentru La Gazzetta dello Sport, susținând că Ferrari este cel mai prestigios brand din F1 și fiecare pilot visează să câștige un campionat cu italienii.

„Pe de altă parte, Mercedes are o poveste minunată și am readus la viață gloriile trecutului, lucru pentru care Lewis este mândru”, a subliniat Wolff.

2 comentarii

  1. Post By victor L

    S-a terminat cursa de la Barcelona?

  2. Post By Johann

    da s-a terminat! Nu ai pierdut nimic daca nu ai vazut-o, poate puncte in manager, sigur s-a defectat ceva la ei ca au dat puncte la plezneala, in FP3 si nu le pasa

Comments are closed.