Schumacher penalizat 5 poziții pe grila de start din Monaco

Michael Schumacher a fost implicat intr-un accident cu Bruno Senna in Marele Premiu al Spaniei in primul viraj de pe circuitul catalan, acccident in urma caruia ambii piloti s-au retras din cursa. Dupa analiza tuturor datelor comisarii de cursa au decis ca Michael Schumacher sa fie penalizat 5 pozitii pe grila de start din Monaco, cursa ce va avea loc in perioada 26-28 Mai.

Se pare ca seria neagra a germanului nu se mai incheie si este putin probabil sa obtina un rezultat in Monaco care sa ii dea incredere pentru urmatoarele curse stiind cat de dificil se pot realiza depasiri pe circuitul din micul regat. Cum ziceam si anterior mai sunt numai 5 curse (fara Monaco) pana la cursa de la Spa cand germanul si echipa Mercedes trebuie sa ia o decizie cu privire la continuare sau nu a carierei de pilot a sevtuplului campion mondial. Nu se vad motive deocamdata – in planul rezultatelor cel putin – care sa il determine pe german sa isi mai continue cariera in Formula 1 ca si pilot dupa acest sezon.

Un comentariu

  1. Post By Grozav.Nelu18

    Nu mi se pare corecta retrogradarea acestuia cu 5 pozitii, na fost vina lui, Bruno Senna s-a miscat de mai multe ori de-a lungul manevrei si scapa nepedepsit!

Comments are closed.