Verstappen spune cum l-a motivat tatăl său să devină tot mai bun

Max Verstappen a povestit că tatăl său, Jos, l-a îndemnat să devină tot mai bun cu fiecare cursă pe care o face în drumul său din Formula 1.

Olandezul Jos Verstappen, fost pilot de Formula 1 care a evoluat în 8 sezoane ale Campionatului Mondial între anii 1994 și 2003, a investit mult în dezvoltarea lui Max ca pilot, iar rezultatele se văd: Max Verstappen a devenit cel mai tânăr câștigător al curselor de F1 în 2016. Și este considerat unul dintre cei mai talentați piloți de pe grila de start la doar 21 de ani.

Într-un interviu postat pe site-ul său, Max a povestit: ”De la o vârstă fragedă, tatăl meu m-a pus să exersez, spunându-mi că trebuie în permanență să muncești din greu. Și nu doar pe pistă, ci și în afara ei trebuie să continui mereu să îmbunătățești mașina și pe tine însuți. Trebuie să utilizezi toate instrumentele pe care le ai în jur pentru a încerca să găsești o modalitate care să te ajute să te simți mai confortabil în mașină. Tata mă impulsionează mereu să fac asta, pentru a avea performanțe suplimentare”.

Tânărul pilot de la Red Bull a mai spus că tatăl său joacă și acum un rol în coordonarea sa, deși nu mai e la fel de implicat ca în trecut.

Un comentariu

  1. Post By daniel

    Asa tata …. asa fiu.
    Doi nesabuiti!

Comments are closed.