Wolff rămâne la Mercedes „pe termen scurt”

Toto Wolff anunță că va rămâne la conducerea echipei de F1 Mercedes pe „termen scurt”. În ultima perioadă, numele austriacului a fost strâns legat de proiectul lui Lawrence Stroll, Aston Martin, pe fondul zvonurilor că Wolff ar fi avut unele neînțelegeri cu noul șef de la Daimler, Ola Kallenius. Wolff a ținut însă să le dezmintă: ”Majoritatea poveștilor pe care le-am citit despre asta au fost exagerări.”

Întrebat care este situația lui actuală, Wolff a declarat: „Contractul meu cu Mercedes se desfășoară până la sfârșitul anului 2020 și suntem încă în discuții despre ceea ce vrem să facem împreună. Toate astea au fost însă eclipsate de coronavirus, pentru că toți avem probleme mai mari de rezolvat acum – probleme umane în companiile noastre”, a spus el.

Wolff a sugerat totuși că ar fi unele probleme interne la Mercedes. „Sunt în al optulea an (la Mercedes). Iubesc sportul și această echipă. Cu toate astea, sunt oarecum surprins de schimbările care au avut loc de-a lungul iernii și de comportamentul unor persoane. Aceasta are de a face și cu decizia mea cu privire la ce am să fac în 2020 și nu numai”.

Wolff a exclus însă că ar urma să devină CEO al Aston Martin: „Nu voi face acolo nici o investiție strategică”.