Malaezia – Lupta din interiorul echipei

Dreptul de a fi întâiul!

Red Bull: Vettel – Webber

Vettel a fost in spate in calificari dar pe pneurile tari. A mers pe ele pentru a fi avantajat in cursa gandind o alta strategie. Din pacate pentru el nu a mai contat. La start toata lumea a plecat pe intermediare si doi piloti pe pneuri de ploaie. Vettel a fost acrosat in cursa de  Karthikeyan, dar nu as pune totul doar pe vina indianului. Pana la urma Webber a iesit in fata.

Scor Malaezia 0 – 1

Scor general 1 – 2

McLaren : Button – Hamilton

Din nou Hamilton a avut 0,15s in fata lui Button in calificari. Oricum momentan Button sta mai aproape de Hamilton in caificari decat statea anul trecut. In cursa insa Button a gresit si Hamilton nu.

Scor Malaezia : 0 -1

Scor general 1 – 1

Ferrari : Alonso – Massa

Massa a fost la numai 0,35s in spatele lui Alonso in calificari ceea ce nu e de neglijat. A dat tot ce a avut mai bun din el. In cursa insa nu a reusit sa scoata ceea ce a scos Alono. Ma intreb c ear face Alonso intr-o masina buna? Ar domina mult mai autoriat ca Vettel in 2011.

Scor Malaezia 1 – 0

Scor general 2 – 0

Mercedes : Schumacher – Rosberg

Probabil coechiperii cei mai apropiati pe parcursul antrenamentelor si sesiunilor de calificari. Este evident ca Schumacher se simte bine in masina in sfarsit. Din nou Rosberg a gresit si cu siguranta ar fi fost mai bine in fata  pe grila de start fara aceea greseala de blocare a rotilor. Nico tot cerea masina buna. O are, dar mai e nevoie si de altceva se pare. In cursa desi a schimbat pneurile intermediare de doua ori a avut timpi mai slabi decat a lui Schumacher.

Scor Malaezia 1 – 0

Scor general 2 – 0

Renault : Raikonnen – Grosjean

Kimi mai rapid in calificari si foarte dezinvolt. Inca nu a scos din masina tot ce poate. Dar credem ca o va face in cursele ce urmeaza. In cursa bun si foarte buna. Grosjean l-a agata pe Schumacher prima data si a doua oara pretinde ca a fost agatat el de Michael, dar asta nu am vazut. Oricum greseala este a lui pentru iesire.

Scor Malaezia 1 – 0

Scor general 2 – 1

Force India : Di Resta – Hulkenberg

Hulkenberg a pierdut în calificări cu numai 0,013s, deci nu se pune. Dar in cursa cel ce a obtinut un rezultat mai bun a fost tot Di Resta.

Scor Malaezia 1 – 0

Scor general 2 -0

Sauber : Kobayasi – Perez

Perez a fost mai rapid si in calificari iar in cursa mai rapid decat toti ceilalti. Pacat pentru el ca nu a avut mai multa rabdare.

Scor Malaezia 0 -1

Scor general 1 – 1

Torro Rosso : Ricciardo – Vergne

Chiar daca Ricciardo a câştigat califiacările prea autoritat, la 0.7s in cursa cel ce a adus puncte chipei si o clasare mult superioara a fost Vergne.

Scor Malaezia 0 -1

Scor 1 – 1

Williams : Maldonado – Senna

Senna pur si simplu a fost de neoprit in cursa. Aceste conditii i-au convenit. A pierdut calificarile la o distanta de 0,6s in fata lui Maldonado, dar a adus multe puncte echipei.

Scor Malaezia 0 -1

Scor general 1 – 1

Caterham : Kovalainen – Petrov

Kovakainen a câştigat din nou calificarile si fiind nevoit sa plece de pe ultima pozitie a facut o cursa buna, dar nici Petrov nu a mers rau de data asta care a iesit cu doua pozitii in fata lui.

Scor Malaezia 0 – 1

Scor general 1 – 1

Marussia : Glock – Pic

Glock a facut o cursa foarte buna, dar Pic a parut mai prezent decat in cursa din Australia.

Scor Malaezia 1 – 0

Scor general 2 – 0

HRT : De la Rosa – Karthikeyan

De aceasta data il punctam pe Karthikeyan, fiindca a fost pe locul 10 la un moment dat si a dat dovada de curaj, iar in incidentul cu Vettel credem ca vina ii apartine intr-o mica msaura. Iar pana la urma in cursa a iesit in fata colegului sau.

Scor Malaezia 0 – 1

Scor general 0 – 1