Predicţia pentru cursa din Ungaria

După liniile drepte lungi și virajele rapide de la Silverstone urmează circuitul strâmt și virajat, Hungaroring: două circuite cum nu se putea mai diferite. Pentru Ungaria au fost nominalizate compozițiile medium, soft și supersoft: statistic, cea mai aleasă combinație de până acum în sezon, utilizată ultima dată pe circuitul de la Baku. Hungaroring a fost descris ca fiind un circuit de karting supradimensionat, la care se adaugă – pe lângă faptul că a reprezentat o provocare, fiind primul circuit care a găzduit o cursă de Formula 1 în spatele Cortinei de Fier în urmă cu 30 de ani – vremea, care se poate schimba rapid, de la extrem de cald (cel mai adesea) la ploaie (ceea ce s-a întâmplat în urmă cu doi ani și în 2011).

La Budapesta piloţii parcurg 70 de tururi a câte 4381m însumând o distanţă totală de 306,63km. Pe acest circuit întalnim numărul cel mai mic de viraje, numai 14 şi majoritatea sunt de viteză medie sau lentă. Recordul pe tur aparţine şi acum lui Michael Schumacher fiind stabilit în 2004 şi este de 1:19:071s.

Un lucru interesant despre cursa din Ungaria este ca in ultimii 12 ani cel care a castigat-o nu a iesit campion mondial. Ultimul care a reusit acest lucru a fost in 2004 acelasi Michael Schumacher.

image3.img.640.medium

Pilotii Damon Hill, Jenson Button si Fernando Alonso sunt cei care au reusit prima lor victorie pe acest circuit.

Este circuitul cu cele mai multe curse tinute fara pauza intre ele dupa cursele ce au loc anual pe circuitele de la Monaco si Monza.

Pista a fost în întregime reasfaltată lucru ce va duce destul de probabil la baterea recordului pe tur, asa cum s-a intamplat si in Austria.

Predictia pentru calificari: Hamilton, Rosberg, Ricciardo, Verstapen, Vettel.

Predicatia pentru cursa: Ricciardo, Vettel, Raikkonen, Rosberg, Alonso.

Punctarea pentru concursul F1 Manager din acest sfarsit de saptamana s-ar putea sa vina mai tarziu, deoarece suntem plecati la cursa din unde vom sta la capatul liniei de start-sosire. Speram sa venim cu impresii proaspete si interesante.

 

 

5 comentarii

 1. Post By daniel

  Distractie placuta!

 2. Gold 4 cred ca e cel mai bun loc. Poate vedeti un supercarbol in primul viraj!

  1. Post By rosberg

   cat a fost biletul la gold 4 ?ms

 3. Acum e 260 eur pt duminica – adulti si 295 eur tot weekendul – adulti. Depinde de la an la an. Daca iei cu mult timp inainte, e reducere vreo 15 procente

 4. Post By Johann

  daca v-a fi cald ca in ani trecuti, o sa fie naspa, dar mai bate vantul asa din cand in cand, biletul e 250euro pe weekend, daca il ia cineva de acolo, cu vreo 4 luni inainte si poate ajunge 100 euro daca dai spaga la cine trebuie in ziua cursei,
  anul acesta , pas, ma uit la tv,
  cat despre cursa
  in calificari, ham, ros, rici
  in cursa, rici, ves, kimi

Comments are closed.