Declaraţiile şi accidentul lui Hamilton – filmuleţ

„Am apasat frana si pentru o fractiune de secunda a functionat apoi pur si simplu pedala s-a dus jos si nu am mai avut ce face decat sa ma pregatesc pentru impact. Este o dezamagire pentru toti din echipa fiindca cu totii au muncit mult in aceasta iarna si nu am anticipat asa ceva. Insa e bine ca acum ne-am confruntat cu asa ceva si nu mai tarziu. Timpul pe care l-am obtinut a fost usor de scos si este loc de mai bine. Masina este un bun fundament pentru viitor dar pe partea de aerodinamica ii presez tare pe baietii din garaj fiindca aici mai este de lucrat” a declarat britanicul.

Tot el a mai spus: „venind de la McLaren care are un monopost foarte bun si cu o apasare aerodinamica puternica nu am putut sa nu sesizez diferenta, dar nu este asa de rau pe cat ar putea fi”!!!

Interesanta declaratie venita din partea lui Lewis. Este evident oricum ca minuni peste iarna nu au facut cele vreo 5 „genii”de la Mercedes. Mai au insa timp.

Aici puteti urmari accidentul lui Hamilton din a doua zi de teste de la Jerez, accident care a avut ca si  cauza o problema de natura tehnica, mai exact cu presiunea franelor de pe spate.

3 comentarii

  1. Nici aici nu scapam de antenele lui Felix ? „This video contains content from Antena 3, who has blocked it on copyright grounds”. Se poate vedea video aici: http://www.youtube.com/watch?v=lKGNgAgyS2A

    1. e vorba de antena3.com, nu coincide cu antena3.ro :D

  2. Stiu M. Daca te uiti la linkul pus de mine e un pic in spaniola.
    Dar initial mi-a cazut fata cand am vazut cine a banat clipul video pe youtube. :))

Comments are closed.