Alonso părăsește echipa Ferrari

„Alonso pleacă din două motive, primul fiindcă vrea un alt mediu și al doilea fiindcă nu mai este tânăr și nu mai poate aștepta să câștige din nou” a declarat fostul președinte al echipei Ferrari Luca Montezemollo.

El a mai adăugat: „faptul ca nu a câștigat în acești ani este o mare dezamăgire pentru el”.

Alonso este în discuții avansate cu cei de la McLaren însă se speculează că ar putea să își ia și un an liber, fiind o legătură între el și Mercedes pentru sezonul 2016. Felipe Massa îl cunoaște bine și spune că nu este exclus ca spaniolul să stea un an pe margine.

F1 Manager: nu credem că Alonso va sta un an pe margine și credem că la anul McLaren va avea un monopost (mult) mai bun decît Ferrari așa că alegerea McLaren nu este de ignorat.

3 comentarii

  1. La ultima fraza m-ati pierdut. Cum adica „credem că la anul McLaren va avea un monopost (mult) mai bun decît McLaren”? Presupun ca monopostul McLaren de anul viitor ar fi mai bun decit Ferrari.
    Pai si anul acesta McLaren spre sfarsitl sezonului arata destul de bine, la ultima cursa ambele masini au terminat in fata Ferrari.

    1. Post By F1 Manager

      Si noi ne-am pierdut …. era vorba de Ferrari in al doilea caz.

  2. desigur , pleaca, a sperat ca anul acesta odata cu schimbarea motoarelor si chiar a aerodinamicii, tractorul sa fie schimbat cu un monopost, dar a primit alt tractor, asa ca la anul o sa ne distram de vetel pe tractor, mclada incepe sa fie o masina competitiva, inginerii au reusit sa rescrie softul de la mercedes, dar poate nu au dat de toate chichitele, asa ca pana la sfarsitul anului o sa vedem 3 echipe motorizate cu mercedes in primele 5, restul pe pentru tractoare si taraboante, numai binela toti

Comments are closed.