Joacă F1 Manager şi câştigă un bilet la Marele Premiu al Germaniei din 2013!

Iată că a sosit ziua aşteptată de mulţi dintre dumneavoastră, vizitatori ai site-ului F1 Manager şi de către redactia F1 Manager. Începând din 23 Aprilie – mai repede decât am prevăzut – au început înscrierile pentru jocul F1 Manager.

Preferăm să îl numim joc, mai mult decât concurs sau competiţie, fiindcă până la urmă asta şi este.

Premiul cel mare constă într-un bilet de intrare la cursa, calificările şi antrenamentele Marelui Premiu de Formula 1 din 2013 de la Nurburing, Germania. Locul 2 și 3 primesc produse IT/birotică la alegere în valoare de 1500 lei. Mai multe la secțiunea premii.

Înscrierile se pot face pe www.f1manager.ro la secţiunea Jocul F1 Manager sau direct la joc.f1manager.ro

Vă sfătuim să citiţi cu atentie regulamentul şi punctajul concursului pentru a putea face cele mai bune alegeri. În cazul în care nu sunt clare anumite aspecte din regulile jocului vă rugăm să ne adresati intrebari pe adresa contact@f1manager.ro.

Vă mai rugăm să promovaţi acest site la cunoscuţi şi pasionaţi de sporturile cu motor, pentru a putea creste valoarea premilor şi a face concursul cât mai incitant.

Succes!

3 comentarii

 1. Post By Daniel

  Bravo. Noul site arata mult mai bine.

 2. Post By Alex

  totusi un lucru nu inteleg. punctajul nu este explicat destul de clar… nu inteleg de ce se dau puncte in minus, iar in legatura cu urnele, eu trebuie sa selectez pilotul care va fi clasat deasupra celor din urna respectiva? daca l-am selectat la antrnament, atunci la calificare urna nu il mai contine?

  1. Post By F1 Manager

   Asa am decis ca punctele sa fie si cu minus pentru a face jocul mai interesant. Puteti sa nu selectati daca considerati ca cineva nu se va clasa pe pozitia pe care sa ia puncte cu plus. Da. Un pilot ales intr-una din sesiuni nu poate fi ales si in celelalte.

Comments are closed.