Bernie Eclcestone nu mai este directorul Formulei 1

Iată că ceea ce F1 Manager spunea mai în glumă mai în serios începutul anului trecut că va fi ştirea anului, a ajuns să fie ştirea noului început de an.

Bernie Ecclestone a fost forţat de acţionarii CVC, companie care conduce Formula 1 să demisioneze din funcţia de director al bordului de conducere.

„După discuţia cu echipa de conducere, dl. Ecclestone a propus şi conducerea a acceptat ca până când cazul în care este implicat va fi clarificat, el va renunţa la funcţia de director cu efecte imediate, astfel că a fost eliberat din îndatoriri şi responsabiliăaţi până când cazul va fi rezolvat” se arata într-o declaraţie.

Aceasta mai spune: „echipa de conducere crede ca pentru interesul afacerii Formulei 1 si a sportului, dl. Ecclestone ar trebuii sa continue sa conduca afacerea de zi cu zi, dar va fi subiectul unei crescute monitorizari si control din partea conducerii. Domnul Ecclestone a fost de acord cu aceste argumente.”

Marile contracte si alte aranjamente de management vor fi in responsabilitatea presedintelui consiliului de administratie Peter Brabeck-Letmathe, si a adjunctului sau, Donald Mackenzie

 

Un comentariu

  1. A demisionat (sau ma rog … a fost silit sa isi anunte demisia, o forma mai blinda de a da pe cineva afara) pentru ca a fsot pus sub acuzare pentru dare de mita?

Comments are closed.