Cafeo, o experienţă, nu doar o cafea!

Site-ul cafeo.ro s-a lansat şi are peste 400 de produse și promite să vă încânte cu produse unice și delicate din domeniul cafelei și ceaiului.

Fiind sponsorii noștri principali din acest an vă rugăm să îl recomandaţi la prieteni şi la cunoştinţe şi desigur să comandaţi din produsele oferite pe site. Mulţi dintre dumneavoastră aţi întrebat cu ce puteţi sprijini proiectul F1 Manager şi buna desfăşurare a acestuia pe viitor. Iată că acum puteţi să faceţi ceva pentru comunitatea F1 Manager.

Este foarte important pentru viitorul parteneriat dintre F1 Manager şi Cafeo să apară rezultate din aceasta colaborare în ambele direcţii, adică şi noi comunitatea de la F1 Manager să le aducem un beneficiu celor de la Cafeo, aşa cum şi ei ne-au adus oferindu-ne premiile din acest an, premii de peste 10.000 lei. Menţionăm că fără această colaborare anul acesta nu ar fi fost nici un premiu la competiția F1 Manager şi chiar şi desfăşurarea concursului ar fi fost în pericol.

Vă mulţumim!

 

 

12 comentarii

 1. Post By G. Villeneuve

  Hristos a inviat! felicitari! trebuie sa facem cumva sa existe acest concurs! va sprijinin suta la suta!

 2. Post By emanuel23000

  Hristos a inviat!Multumim Cafeo.ro

 3. Post By Vasile

  Nu știu care sunt reglementările legale, dar vă propun pentru concursul de anul viitor, dacă ar fi posibil, perceperea unei taxe de participare în jurul a 25 euro. La aproximativ 200 de participanți câți ar mai rămâne, în funcție de buget s-ar putea acorda, pe lângă premiile actuale, o sumă ceva mai consistentă atât pentru premiile de etapă, cât și pentru cele de la finalul concursului.
  Vă mulțumesc pentru înțelegere!

 4. Post By Razvan

  Nu sunt de acord cu Vasile si in general (vroiam sa scriu cu „vasile..”) cu ideea de premii substantiale. Partticip la acest concurs (si voi participa) atata timp cat deviza va fi una ca aceea a Jocurilor Olimpice. Eu si fiul meu (9 ani – echipa separata) particip NUMAI pentru ca acest sport atat de greu si care cere atatea resurse, esta atat de frumos si aduce atatea satisfactii celor care pot sa vada sau sa priveasca… Acest concurs reuseste sa imi creasca nivelul adrenalinei si a ma tina „conectat” pana la urmatoarea cursa. Imi doresc sa castig asemenea tuturor participantiilor dar nu doresc sa fac din asta scopul vietii mele, doresc doar cununa cu lauri, atat. Ma intrec, in mod colegial cu toti cei care doresc si participa si nu cunosc eu intrecere sportiva, atentie SPORTIVA, in care banul sa aduca cantitate si calitate, inclusiv la formula 1 (in legatura cu driverii, nu cel mai bun participa, ci cel cu bani)!!!! deoarece acum consider ca asta ar trebui acum, ca acest SPORT sa fie mai mediatizat sa se inteleaga ca fiecare cursa este un CAMPIONAT MONDIAL a supermasinilor, a celor mai bune masini si ca soferii (driverii) acestora sunt adevarati „roboti” indiferent ca este primul in clasament sau al 20-lea Am facut sport de performanta si consider ca stiu ce vorbesc. Inteleg ca asta este „trendul”, „viitorul” dar nu asa imi invat fiul care se bucura ori de cate ori, dupa o cursa ma invinge la puncte si se clasaza mai bine ca mine. In acest timp eu muncesc si sigur ca ii voi oferii satisfactia unui bilet la un mare premiu incepand cu antranamentele si sfarsind cu locuri la cursa propriu zisa dar fara sa astept ca acest lucru sa se intample in acest concurs….Cu stima, P.S. De ce 25 Euro si nu 1000 Euro mod in care nu mai ramanem decat doar noi doi Vasile si asa sigur ca unul dintre noi o sa castige premiul cel mare, nimeni nu o sa mai vorbeasca de formula 1 si la noi in tara nu o sa mai gasesti nici un interlocutor in domeniu iar tu fericit o sa participi la un MARE premiu din postura de privitor…

 5. un leu de echipa pe etapa (sau doi lei) ar merge!

  1. Si 3 lei iti ia banca pentru transfer :)

 6. Eu zic sa fie 100 lei pe tot anul. Daca acum joaca 250 pe bani mai joaca vreo 50. Inseamna 5000 lei. Premii de etapa 200 lei si premiul mare 1000 lei.

 7. Post By F1 Manager

  Multumim de intentii.
  Premiile totale intr-un sezon ca acesta sunt:
  100 lei tricoul cu transport + 200 lei premiile de pe cafero.ro = 300 X 20 = 6.000
  Clasamentul pe medalii 2500
  Cele doua bilete de 500 euro in total circa 2300 lei. Alte mici costuri de logistica 200 lei.
  Total 11.000 lei
  Nu mai puem munca de programare, stirile, gazduirea site-ului, mai niste promovare on-line, comisionele bancare, impozitul pe profit, etc.

  Daca impartim 12.000 lei la 200 de jucatori vine 60 lei pe jucator. Insa in Romania nu platesc 20% asa cum sugereaza Ioan ci maxim 10%. Adica la noi ar plati cam 25 de oameni pasionati.

  Si atunci nu mai are rost concursul pentru 25 de oameni.

  Momentan ce vrem de la voi este sa promovati mai mult acest joc si sa convingeti cati mai multi sa isi faca cont, sa ii invatati cum sa joace, sa fiti profesorii lor in domeniul si sa ajungem sa fim 500 de jucatori.

  Pana la anul mai este vreme si anul acesta o scoatem la cap datorita Cafeo.

 8. Pe scurt: eu as da 100 lei pe an.

  1. Si eu.

   Cine se mai baga? :)

  2. 100 de lei inseamna 5,25 lei pe etapa. E OK

 9. la urma urmei e un pariu, deocamdata gratis!

Comments are closed.