Câştigătorii Play F1 Manager ai etapei australiene!

Mai jos castigatorii primei etape a concursului Play F1 Manager. Felicitari si succes in continuare. Speram ca pana la etapa din China de peste 4 saptamani sa putem afisa si tara de proveninenta a jucatorilor.

Florin Suciu a castigat un tricou play F1 Manager deoarece a spus corect prima pozitie din calificari si podiumul australian in comentariile sale la analiza facuta de Play F1 Manager. Felicitari!

Primul clasat impreuna cu Florin Suciu sunt rugati sa ia legatura cu noi pentru a stabili modalitatea de a intra in posesia premiului castigat prin adresa contact@playf1.net.

Locul Echipa Puncte
1 Golden Arrow 5925
2 Z-F1 5475
3 EDY1970 5190

 

 

9 comentarii

 1. Post By cristian

  Superba cursa! Bravo Kimi! Ferrari se descurca bine dar se pare ca tot la capitolul strategie stau prost. Felicitari castigatorilor! Slabute premiile de etapa si cele finale cu greu vor putea fi folosite dei cei mai multi dintre participanti. E bine totusi ca avem un asemenea joc.

  1. Post By F1 Manager

   Sponsorizati dv. concursul cu niste premii grase?

   1. like :)

 2. Frumoasa cursa…sper ca si anul acesta sa fie disputate premiile de mai multi piloti…foarte fain si concursul, era si mai bine daca ma prindeam si eu ca imi trebuie 3 echipe…am configurat doar echipa de calificari(credeam ca voi merge cu ea tot week-endul) :)

 3. E reusit concursul, la fel si premiile! Bafta participantilor!

 4. Post By Marius

  La premiile finale se acorda si transport,cazare si masa pe perioda Grand Prix-urilor? Sau sunt acordate doar biletele de intrare la antrenament, cursa si calificari? Va multumesc.

  1. Post By F1 Manager

   Asa cum scrie: se acorda biletele.

   1. Post By Marius

    Deci castigatorii trebuie sa isi suporte transportul, cazarea pe cele 2-3 zile de mare premiu si masa. Poate era mai bine sa fi acordat doar un singur premiu si sa asigurati tot, deoarece ar putea castiga cineva care nu si-ar putea permite un asemenea efort. Oricum felicitari pentru premii si poate pentru sezoanele urmatoare daca vor exista, veti lua in considerare si aceasta varianta. Cu mult respect pentru tot ceea ce faceti pentru noi iubitorii de Formula 1.

    1. Post By F1 Manager

     Asa este. Ne gandisem si la acest lucru. Nu a fost usor sa decidem. Dar „suna” mai bine sa dai 3 bilete decat unul singur. Si nu a fost usor sa gasim sponsorii.

Comments are closed.