Câştigătorii Play F1 Manager ai etapei din Spania 2014

Felicitari celor trei castigatori clasati pe podiumul Play F1 Manager la cursa din Spania.

Si al doilea premiu de 100 euro, plus tricoul Play F1 Manager va pleca din tara, de data asta undeva mai aproape, la vecinii din Ungaria.

Lupta in clasamentul competitiei Printopia se ascute iar lupta din cadrul clasamentului general este una extrem de stransa asa cum ne-am dori sa vedem si pe pistele de Formula 1. Intre primii 20 clasati este o distanta de mai putin de 1500 de puncte.

Succes tuturor participantilor si multa inspiratie in alegerile pentru cursa din Monaco, alegeri care pot fi deja efectuate.

 

 

7 comentarii

 1. Post By Laurentiu Borca

  Toate parteneriatele cu alde Dolce Sport au cazut?!
  Mai are rost sa trimitem cronici ale curselor pentru a castiga premiul (un tricou)?

 2. Post By F1 Manager

  Da, au cazut.

 3. Post By Laurentiu Borca

  Pacat! Faceti o treaba extraordinara voi la f1manager! Ce ma deranjeaza, e faptul ca in tara noastra nu… prinde la publicul larg Formula 1! (nu ma insel, credeti-ma!!). Presa (SCRISA) de specialitate in sportul automobilistic a disparut!!! Ati mai auzit sa apara vreun supliment cu F1 la vreun cotidian sportiv?! Vreo carte de specialitate?! Vreun magazin?!~

  1. Post By F1 Manager

   Fiecare cu pasiunile sale …

 4. Post By daniel

  Sa nu va para rau de „intelegerea” cu Dolce. Decit doi comentatori absolut aerieni mai bine … DELOC! Cum e posibil sa afirmi ca pilotii comunica intre ei prin radio? Puteti verifica Q3 in cursa din Barcelona, „discutie” intre Hamilton si Vettel. Cat voi fi privitor la F1 niciodata nu ma voi mai uita la Dolce. Prefer sa nu vad calificarile sau cursa. O asemenea greseala este de neiertat! E bataie de joc.
  Nu stiu de unde au luat cei doi comentatori dar … eu nu ma mai uit la ei niciodata. Sint o blasfemie la adresa F1!

 5. Post By Ferrari

  Sentimentul meu fata de comentatorii de la Dolce este ca nu le place Formula 1.
  Si fata de intreg postul este ca o fac asa chinuit, ca parca i-a obligat cineva de la PR sau au luat transmisia F1 doar ca sa nu o mai ia Digi. Numa mie mi se pare asta?
  nu au emisiune inainte, nu dezbat cu pasionatii F1, nu au nimic, etc. Asta colaborare cu voi mi s-a parut uite ca totusi vor sa faca ceva si apoi gata. Ati sters articolul in care spuneati ca ei au intrerupt colaborarea in mod unilateral, probabil la presiunile lor, si ati dat un anunt ‘corect politic’ …La ei pe site nu au zis nimic.

 6. Post By Cosmin

  DEci se mai intampla ceva cu dolcisti ori ba?

Comments are closed.