Caterham şi Marussia nu vor participa la Marele Premiu de la Austin + anunţ

Bernie Eccleston a declarat ca cele doua echipe nu vor participa la Marele Premiu de Formula 1 de la Austin, SUA.

Echipa Caterham a fost pusa sub control administrativ si li s-a oferit o dispensa pentru a lipsi de la urmatoarele doua premii pana cand administratori cauta alti cumparatori.

Marussia se confrunta si ei cu probleme financiare si foarte probbail vor lipsi si de pe grila de la Interlagos, ceea ce face ca in urmtoarele doua curse sa se desfasoare cu doar 18 echipe pe grila de start.

„Nici care dintre cele doua echipe nu vor merge la Austin” a spus Bernie pentru Reuters.

F1 Manager: pilotii Caterham si Marussia precum si echipele au fost scoase din grupe ne mai fiind posibila selectarea lor.

4 comentarii

 1. Vor fi cu patru jaloane mai putin pe circuit :)

 2. Post By Laurentiu (G.Villeneuve)

  nu afecteaza grupele pilotilor si echipelor de la playf1.net!
  cel mai mare MINUS in cursa va fi de 60 (si nu 200),dar nu cred ca folosea cineva vreun pilot de la Marussia sau Caterham in antrenamente si calificari! (poate in cursa)

 3. Post By Viorel Cristian

  Pam, pam… cred ca vor fi date peste cap calificarile sau pilotii celor 2 echipe vor fi luati drept calificati pe ultimele 4 pozitii.

  1. Post By Viorel Cristian

   Eu vad o mare prostie limitarea sumei investite de o echipa si permiterea de participare in F1 a unor echipe gen „dati-mi si mie un banut”. F1 era un sport in care gaseai inalta tehnologie, uriase investitii, echipe renumite, motoare de motoare…

Comments are closed.