Declaraţii ale piloţilor

Nico Rosberg se bucura de rezultatul obtinut insa isi aduce aminte cu durere de Bahrain si pana la urma cursa conteaza dar plecand cu ambele masini de pe prima linie spera sa obtina un bun rezultat pentru echipa.

Lewis Hamilton a raspuns la posibilitatea de a fi inlocuit de catre Vettel la echipa germana el sau Rosberg urmatoarele: „nu cred ca fac o treaba prea rea aici si am un contract solid si un un avocat bun la fel cum are si Mercedes. Nico a obtinut prima clasare pe grila in Bahrain deci nu cred ca echipa are motive sa se desparta de el”. Legat de calificari este bucuros pentru rezultatul obtinut dar ar fi vrut sa fie o pozitie mai sus insa spune ca nu a fost multumit cu balansul masinii pana acum si ca vor analiza informatiile si spera ca in cursa sa aiba o masina pe care sa o simta mai bine.

Sebastian Vettel a declarat ca isi va manca palaria daca cineva va reusi sa termine cursa din Spania cu numai doua opriri la boxe. El a mai spus ca este multumit de rezultatul obtinut si ca in cursa va fi vorba despre degradarea pneurilor sperand ca optiunea lor de a folosi in calificari doar pneurile medii spera sa dea roade chiar daca rivalii lor au ales alta strategie.

Kimi Raikkonen a spus ca nu facut nici o greseala in turul sau rapid insa nici ca ar fi fost unul perfect dar ca nu ar fi facut vreo diferenta semnificativa daca turul ar fi fost unul reusit 100%. Spera insa sa faca o cursa buna si sa obtina un podium in cursa de astazi si doreste sa aiba un start foarte bun.

Fernando Alonso a spus ca el trebuie sa ia puncte de la Vettel si ca de echipa Mercedes nu este ingrijorat fiindca ei au probleme cu gestionarea penurilor in timpul cursei avand o degradare accelerata. El se arata foarte increzator pentru ziua de maine unde are incredere in masina si spuna ca cel ma important lucru este strategia fiindca intre cele doua tipuri de pneuri este doar un singur tur diferenta! (?)

Felipe Massa a recunoscut ca nu este multumit cu rezultatul obtinut mai ales dupa timpul obtinut dimineata insa masina a avut in ultima portiune a circuitului un comportament subvirator si a pierdut timp.

Romain Grosjean a admis ca a gresit in ultimul sau tur rapid in primul viraj si de aceea nu a mai fortat fiindca a decis sa pastreze pneurile ar oricum este multumit de rezultat si ca in cursa de maine factorul cheie sunt … evident pneurile.

Jenson Button spune ca in prima sesiune a fost multumit de masina dar ca in a doua nu a mai gasit echilibrul si aderenta necesara. In acelasi timp il felicita pe Perez si se arata increzator in inovatiile masinii prin prisma acestui rezultat.

 

 

Un comentariu

  1. Post By daniel

    Alonso spune acelasi lucru pe care l-a spus si „PREZICATORUL MISTERIOS DE LA PIRELLI” in articolul prezentat de dvs. Asa sa fie ?

Comments are closed.