Declaraţii după depăşirile din MP al Chinei

Lewis Hamilton despre depasirea lui Verstapen: „Virajul 8 este un viraj rapid si lung. Nu l-am vazut din timp si am luat virajul in mod normal. Cand am vazut reluarea nu am inteles ce a incercat sa faca, dar pentru mine nu a fost o problema. Si da, sunt recunoscator pentru modul in care piloteaza, acest lucru m-a facut sa nu pierd prea multe puncte in cursa.”

Toto Wolff despre depasirea lui Daniel asupra lui Valtteri: „Daniel Riciardo este unul dintrei pilotii foarte buni si a dovedit din nou acest lucru si in cursa din China. Depasirea asupra lui Bottas a fost putin brutala, si a fost ajutat de faptul ca Valtteri este un pilot inteligent si care a stiut ce are de facut. A fost eficient, a aratat ca stie ce are de facut si a profitat de fiecare oportunitate. Oricum diferenta de viteza intre ei a fsot evidenta.”

Helmult Marko, consultantul Red Bull: „A exagerat Max de data aceasta. I-am spus ca timpul lui va sosi, dar trebuie sa aiba rabdare. A aruncat victoria care ii era la indemana. Si noi am pierdut locurile 1-2.”

Sebastian Vettel a dat o declaratie foarte eleganta despre comportamentul lui Verstapen tinand cont si de cat a pierdut germanul in urma incidentului: „Cred ca a fost bine ca a venit la mine sa isi ceara scuze si nu s-a dus la presa. El a gandit gresit si a facut o greseala pe care poti sa o faci si daca ai 300 de curse la activ. Dar la el nu mai este vorba de lipsa de experienta, ci cred ca trebuie sa fie putin mai rabdator.”

Niki Lauda s-a aratat mult mai transant in declaratii: „Normal, inveti din proprile greseli, dar la el (Max) acest lucru nu functioneaza. La el nu cred ca mai este vorba despre o chestiune de experienta ci este o chestiune de inteligenta.” Hm, din ce spune presa, Max i-a refuzat pe cei de la Mercedes … cand au facut propunerea era destul de inteligent olandezul?

„Cursa a mers foarte bine pentru noi si am simtiti ca am fi putut castiga dar nu a fost sa fie. Am avut o oprire foarte buna si un tur dupa schimbul pneurilor perfect, victoria parea un lucru posibil … Este dezamagitor. Depasirea lui Ricciardo o puteam bloca, dar ar fi incercat alta mai tarziu si nu as mai fi putut face nimic. Pneurile lui erau mult mai bune. E greu sa accepti ceea ce s-a intamplat astazi dar asta e Formula 1.” A declarat Valtteri Bottas care a fost foarte aproape de o victorie si in cursa din China si in cea de saptamana trecuta din Bahrain.

 

 

Un comentariu

  1. Faina cursa. Mai vrem!

Comments are closed.