Declaraţiile piloţiilor după calificările din Coreea!

Webber a spus ca acest rezultat este prima sa clasare pe locul 1 pe grila rezultat obtinut pe circuit. Anul acesta el a plecat de pe locul 1 si in Monaco unde a beneficiat de penalizarea lui Schumacher care a castigat el de fapt prima pozitie. El a afirmat ca a obtinut acest rezultat atunci cand a contat mai mult si se bucura dar ca principala zi este cea de maine.

Vettel – care a comunicat cu inginerul sau urmatoarele: inginerul i-a spus ca este pe locul 2 iar Sebastian a replicat „de ce nu mi-ai spus de Felipe?” la care inginerul a intrebat la randul sau”ce ar fi trebuit sa iti spun?”- a declarat ca nu vrea sa dea vina pe Felipe dar l-a vazut in fata si a crezut ca acesta iese. A marturisit ca oricum a pierdut putin timp in al doilea sector in al doilea tur rapid insa maine startul crede el ca va fi interesant deoarece urmeaza o lunga linie dreapta si ca orice este posibil.

Hamilton a declarat ca este bucuros de faptul ca a putut sa puna un tur curat dar ca cursa de maine va fi foarte dura si ca e foarte greu sa treaca in fata celor de la Red Bull dar ca ritmul lor aratat ieri de Button a fost foarte bun si astfel spera la un rezultat satisfacator.

Button a spus ca a blocat rotile in primul tur rapid din a doua sesiune si in al doilea tur rapid a ridicat piciorul de pe pedala fiindca a aparut steagul galben. Am sa iau lucrurile asa cum sunt si maine fac ce pot in cursa.

Alonso a marturisit ca se astepta la o pozitie mai nefavorabila decat cea obtinuta si ca locul 4 este un loc bun fiind incurajat de ritmul lor de cursa care arata promitator.

Massa spune ca a facut mici greseli in turul rapid care l-a costat o pozitie sau doua dar ca locul 6 nu este un dezastru. Grosjean pleaca de langa el dar nu e ingrijorat ca acesta stie ce are de facut.

Raikkonen declara ca s-a obtinut maxim in calificari si ca distanta fata de cei mai sus pe grila nu este una mare si ca in cursa va vedea ce se poate face pentru a urca pozitii.

Grosjean critica comportamnetul masinii care s-a comportat ciudat in calificari, mergand foarte prost in sesiuna 1, foarte bine in sesiunea 2 si iarasi slab in ultima sesiune. Stie care ii sunt obiectivele in cursa de maine si crede ca pot obtine un rezultat bun.

Rosberg a spus ca pozitia a 9-a este maxim cat puteau obtine dar ca ritmul lor de cursa este unul mai bun si ca spera astfel sa obtina multe puncte in cursa de maine.

Schumacher a recunoascut ca ultimul sector nu i-a iesit cum trebuia in turul sau rapid din calificari – si astfel dupa mult timp a fost batut in calificari de colegul sau – dar ca maine spera ca vor arata destul de respectabil in cursa.

Comentariu F1 Manager:  se pare ca toti pilotii se leaga si spera in viteza superioara din cursa, cu exceptia celor de la Red Bull care stiu ca o au oricum si care pleaca ca favoriti.

 

 

 

Un comentariu

  1. In antrenamente ritmul de cursa cel mai bun l-au avut Ferrari, McLaren-Mercedes urmati de Red Bull Racing-Renault. Nu sint degeaba increzatori unii si usor ganditori „altii”.
    Vedem ce va fi maine. Sper sa nu mai fie accidente si abandonuri.

Comments are closed.