Directorul tehnic al echipei Lotus părăseşte echipa

Echipa Lotus a confirmat despartirea de directorul tehnic al echipei James Allison. Acesta va fi inlocuit la carma echipei de catre Nick Chester care deja este implicat in activitatea echipei de Formula 1.

Eric Boullier a declarat: „Nick este deja direct implicat in masina de anul viitor pentru si va asigura o trecere lina prin toate schimbarile ce le prespun modificarile de regulament din 2014. Este o ilustrare a puterii si talentului echipei din Enstone ca putem atrage oameni de calibrul lui Nick si este ceva ce tine de traditia noastra ca noul director tehnic sa fie promovat din cadrul echipei. El si-a asumat noua pozitie intr-un moment foarte important pentru sportul nostru fiindca regulamentul tehnic se modifica si in acelasi timp suntem pe locul 2 in ambele clasamente, cel al constructorilor si cel al pilotilor.”

Desigur ca a multumit si lui Allison pentru contributia adusa si i-a urat toate cele bune pentru viitor. Ferrari si McLaren au dat asigurari ca nu va veni la ei la echipa, Mercedes are inflatie de ingineri iar Red Bull nu pare a fi dornica a se desparti de Adrian Newey. Asadar destinatia lui James ar putea fi una putin ‘exotica” gen Williams sau Sauber sau una ce exclude lumea Formulei 1.

 

 

Un comentariu

  1. cred ca si speculatiile privind mutarea lui Kimi la RB se vor confirma. aceasta stire vine ca o imputernicire.

Comments are closed.