Esteban Gutierrez colegul lui Adrian Sutil la Sauber în 2014

„A fost o etapă lungă de învaţare sezonul trecut, dar lucrând strâns cu echipa am putut sa îmi îmbunătaţesc performanţele continuu” a declarat Gutierrez într-un comunicat emis de echipa elveţiană Sauber.

El a mai spus: „va fi al 4-lea an la echipa şi al doilea ca şi pilot de curse, iar eu mă simt capabil în a face următorul pas.”

Directorul principal al echipei Sauber, Monisha Kaltenborn, a declarat la rândul său: „cred că el este un pilot tânăr talentat. Anul trecut el a experimentat la prima mână cât de greu poate fi pentru un pilot debutant în Formula 1. Cu toate acestea, de-a lungul sezonului el a crescut substanţial atât în calificări cât şi în curse şi a terminat anul ca cel mai bun debutant în clasamentul piloţilor.”

Pilotul rus, Sergey Sirotkin va fi pilotul de rezervă al echipei Sauber şi el a spus că este o mare şansă acest lucru.

Telmex este sponsorul prin care Esteban a rămas în Formula 1 al doilea an consecutiv, alături de celălalt mexican de pe grilă Sergio Perez care va pilota în 2014 la Force India.

Un comentariu

  1. Gutierrez e unul dintre putinii piloti ajunsi in monoposturi de F1 cu ajutorul unui sponsor care chiar merita. Nu e un pilot slab. Poate creste foarte mult.

Comments are closed.