Fanii vor ca Alonso să se întoarcă la Ferrari.

Fanii lui Fernando Alonso sprijină o petiție online, prin care cer ca Sebastian Vettel să fie înlocuit de pilotul spaniol la Ferrari, anul viitor.

Suporterii Scuderiei sunt foarte supărați de performanțele slabe ale lui Vettel și de prăbușirea Ferrari, în ultimele luni, astfel încât Lewis Hamilton și Mercedes au fost propulsați la un pas de gloria finală.

Vettel a condus campionatul șoferilor cu Ferrari, înainte în clasamentul echipelor, după ce germanul l-a învins pe Lewis Hamilton în Grand Prix-ul Marii Britanii.

Creatorul petiției pentru aducerea lui Alonso a scris: „Ferrari are acum o mașină care nu este doar mult mai rapidă decât în ​​2014, dar poate lupta pentru câștigarea campionatului. Cu Kimi Raikkonen, care nu mai este nici pe departe pilotul care impresiona acum 10-12 ani, și cu Sebastian Vettel, care nu a demonstrat că poate face față presiunii și să facă performanțe atunci când este nevoie, dorim să îl vedem pe Fernando Alonso înapoi la volanul unei competitive mașini roșii. Cu el și cu un alt șofer bun, Ferrari ar putea câștiga ambele titluri în 2019!”

2 comentarii

  1. „Cu el și cu un alt șofer bun ..”
    Buna exprimarea. Kimi e mai mult doar un biet sofer …

  2. este chiar o petitie pe internet, alonso e satul de f1 , bani are, spectacol nu prea mai e , doar crashstapen ce mai anima cursele si vine si kviat

Comments are closed.