Fernando Alonso: „Estimez că în Spania vom vedea primul pas uriaş în faţă”

Intrebat despre cursa din Bahrain si despre evolutia echipei in viitor, Fernando Alonso ofera raspunsuri foarte increzatoare.

Legat de depasirile pe care le-a facut in cursa el a declarat: „Am avut pneuri noi si a fost mai usor, dar a fost o situatie ciudata (Alonso l-a depasit cand era cu un tur in urma si pe Raikkonen care era pe pneuri medii uzate). Sper ca in urmatoarele curse sa lupt cu adevarat pentru pozitiile de varf si nu sa ma lupt pentru acest gen de depasiri.”

„Suntem uniti. Suntem maturi si angajati in acest proiect. Nimeni nu este panicat si sa te panichezi este foarte usor intr-o situatie asa dificila. Estimez ca in Barcelona vom vedea primul pas urias inainte si de asemenea la Monaco ar trebuii sa avem o cursa buna fiindca puterea necesara este scazuta. Eu cred ca urmatoarele 3 curse vor fi foarte interesante pentru noi” a spus spaniolul convins ca poate surprinde pe multa lume inca din Spania cu potentialul masinii McLaren-Honda.

El îşi asigura suporterii din Spania ca va face totul si ca vor munci pe brânci pentru a le oferi rezultatele dorite.

” … si promit suporterilor mei ca voi face totul pentru a imbunatati performanta. Pasii pe care i-am parcurs de la Melbourne si până acum, toţi au mers in directie corecta. Vom munci neîncetat pentru e creste performanta până la cursa din Barcelona (Montmelo, Spania n.t.) si asta ar trebuii sa se intample. Sunt optimist chiar daca sunt constient ca inca mai sunt multe de facut.”

3 comentarii

 1. Post By daniel

  Sasiul McLaren este printre cele mai bune. Mingea e in curtea Honda si se refera la fiabilitatea si puterea motorului. Au insa un avantaj enorm fata de Mercedes si Ferrari … si prin ricoseu (avand in vedere speculatiile care se fac referitor la versiunea de soft sau de motor pe care le primesc echipele client). McLaren plateste pentru motoare o anumita suma. Costul dezvoltarii il plateste Honda si nu britanicii.
  Astept ziua in care McLaren sa spuna ca au utilizat motorul aproape de capacitatea lui maxima. Poate nu va fi in acest sezon insa sint convins ca japonezii pot face motoare cel putin la fel de bune ca si nemtii.
  Asta ar insemna cel putin trei echipe de valori apropiate: Mewrc, Ferrari si McLaren. Evident asta inseamna sase piloti cu sanse la victorie -> spectacol ceea ce e necesar in F1.

 2. Post By alonso

  Nu cred ca se va rezolva prea curand problemele la motorul Honda,ori cate token-uri ar mai avea la dispozitie ,anul acesta se va spune ca se rezolva data viitoare si asa mai departe,nici cu sasiul nu se poate sti exact cat de performant ar fi pe majoritatea configuratiilor traseelor,si de cativa ani incoace McLaren nu a mai dovedit ca poate detine momente de gratie sa vina cu gaselnite inovative,poate Proumodou sa revigoreze ceva.Tot la motor se rezuma atunci si o vor lua de la capat …data viitoare rupem .

 3. Post By serban

  Printre cele mai bune sasiuri ? Ei na, nu mai departe de acum o saptamana Button recunostea ca sunt mari probleme si cu aerodinamica, nu numai cu motorul ! Un pas urias in fata ar fi sa nu mai fie dublati cursa de cursa, pe urma mai ramane de vazut !

Comments are closed.