Fernando Alonso părăseşte Formula 1

„După 17 ani minunați în acest sport uimitor, este timpul să fac o schimbare și să merg mai departe”, a declarat Fernando Alonso.

El a adaugat: „M-am bucurat de fiecare minut din aceste sezoane incredibile și nu pot să mulțumesc destul de mult oamenilor care au contribuit la a le face atât de speciale. Mai sunt încă câteva curse în acest sezon și voi lua parte la ele cu mai multă angajament și pasiune decât oricând. Să vedem ce ne va aduce viitorul, noi provocări interesante sunt in vizor. Traiesc unul dintre cele mai fericite momente din viața mea, dar trebuie să continui să explorez noi aventuri.”

„Vreau să mulțumesc tuturor celor de la McLaren. Inima mea este cu echipa pentru totdeauna. Știu că se vor întoarce mai puternici și mai buni în viitor și că atunci poate va fi momentul potrivit pentru mine să mă întorc în Formula 1, ceea ce m-ar face cu adevărat fericit. Am construit atât de multe relații minunate cu mulți oameni fantastici la McLaren și mi-au oferit ocazia de a-mi extinde orizonturile și ocazia de a putea participa si în alte categorii. Simt că sunt un pilot mai complet decât oricând.”, a marturisit spaniolul.

„Am luta această decizie acum câteva luni și a fost una fermă. Cu toate acestea, aș dori să-i mulțumesc cu sinceritate lui Chase Carey și Liberty Media pentru eforturile depuse pentru a-mi schimba hotararea și pentru toți cei care m-au contactat în această perioadă. În cele din urmă, aș dori, de asemenea, să mulțumesc fostelor echipe, colegilor de echipă, concurenților, colegilor, partenerilor, jurnaliștilor și tuturor celor cu care am lucrat în cariera mea din F1 și, mai ales, suporterilor mei din întreaga lume.”

„Căile noastre se vor intersecta din nou în viitor!”

 

Un comentariu

  1. Post By daniel

    Pacat!
    Dupa Webber, Nico acum se mai retrage un pilot din vechea garda …

Comments are closed.