Ferrari are cea mai bună mașină, dar nu și cel mai bun pilot

Presa din Italia, țara de origine a celor de la Ferrari, a anunțat la unison că după câștigarea de către Lewis Hamilton a Marelui Premiu de la Singapore, campionatul mondial, atât la constructori cât și la piloți, este încheiat pentru Ferrari. „Calul ridicat în două picioare” are cea mai bună mașină, dar nu și cel mai bun pilot, au concluzionat jurnaliștii italieni.

Lewis Hamilton a închis cu o victorie superbă în weekend-ul de la Singapore, diferența dintre Lewis Hamilton și germanul de la Ferrari ajungând acum la 40 de puncte. „Vettel își ia adio de la la titlu”, a scris cotidianul Gazzetta dello Sport. „S-a întâmplat exact ca anul trecut, doar că acum este și mai trist pentru că Ferrari a avut cea mai bună mașină, dar nu cel mai bun pilot”, a spus corespondentul ziarului italian, Umberto Zapelloni.

Cotidianul La Repubblica a titrat: Singapore este „sfârșitul campionatului pentru Ferrari”.

Aceste comentarii au fost întărite și de fostul pilot de F1, Alex Zanardi, care a lăudat performanța uriașă a lui Hamilton. „Lewis a fost înaintea tuturor pe circuit, cu o performanță perfectă, aproape poetică.”