Ferrari: „De ce aş avea nevoie de Hamilton când am unul de categorie grea ca Vettel?”

Speculatiile in jurul miscarilor pe piata pilotilor pe care le va face echipa Ferrari pentru anii urmatori se inmultesc.

Arrivabene, seful echipei italiene a declarat: „Daca el continua in acelasi mod îi vom extinde contractul pentru inca un an” referindu-se la campionul finlandez Kimi Raikkonen. „Insa performanta este un lucru, de asemenea imi place cum el si Seb lucreaza impreuna. Ei uneori si calatoresc impreuna, acestea sunt lucruri care influenteaza o decizie.”

„De ce as avea nevoie de Hamilton cand am unul de categorie grea ca si Vettel? Mai degraba as cauta in jur un tanar si talentat pilot pe care sa il pun alaturi de Sebastian” a raspuns italianul fiind din nou intrebat de posibila venire a lui Lewis la Ferrari.

Intrebat daca tanrul avut in vedere pentru 2017 este Valtteri Bottas, cu care s-ar fi semnat deja un precontract, italianul este foarte transant: „V-am promis inainte de inceputul sezonului ca nu voi minti niciodata media, dar aceasta intrebare vine prea devreme pentru a va oferi un raspuns precis.”

 

3 comentarii

 1. Post By daniel

  Kimi din ce categorie face parte?
  Nu e nici „greu” nici tanara speranta :)

 2. Post By Ferrarif1bis

  Talentul nu moare.poate doar putin reflexele.dar este perseverent…nu ai ce zice(kimi)

 3. Post By Aco

  Rusine Arivabene!!! Cand era Alonso,ca si acum cand este Vettel,la fel l-ati tratat pe Kimi! Pacat ca vorbiti cu atata usurinta despre un pilot atat de talentat! Amintiti-va cu cine s-a batut el pentru titlul mondial! Pacat ca F1 va pierde un asemenea talent! Bravo Kimi,esti nr.1!!!!!!!

Comments are closed.