Ferrari şi-a lansat astăzi monopostul pentru sezonul 2016

Lansarea masinii Ferrari din sezonul 2016 a avut loc astazi la ora 15 printr-o transmisiune in direct ce a putut fi urmarita pe site-ul Ferrari.

Daca doriti sa urmariti lansarea dati click pe aceasta legatura.

Vettel: „Cred ca pentru moment ceea ce pot spune despre masina este ca arata bine, mai multe voi vorbi dupa ce o sa merg cu ea pe circuit. Anul trecut am castigat trei curse si cu siguranta ca acum vrem mai mult decat atat. Cred ca in acest an am avut o buna perioada de pregatire de iarna si sper ca am adus imbunatatiri in toate ariile.”

Raikkonen: „Trebuie sa asteptam sa facem cateva tururi cu masina ca sa ne pronuntam, dar momentan totul pare bine. Eu sper ca voi lupta pentru victorii si pentru campionat, dar trebuie sa asteptam sa vedem cum merge masina.”

Ferrari 2016

Maurizio: „Asa cum spunem noi in Italia ‘smerenia este ceea ce ne conduce, smerenia este pasiunea si angajamentul nostru’. Cum stam fata de competitorii nostri am sa va anunt luni seara dupa prima zi de teste”.

A vorbit si James Allison, directorul tehnic al echipei Ferrari despre monopost: „cantitatea de munca depusa este aceea a unui om care a muncit 1000 de ani si asta pentru a o face castigatoare de titlu mondial.” Deci masina, nu pilotii sa ii facem campioni mondiali, a fost mai sincer decat a dorit: intr-adevar asta conteaza acum, in aceasta decada, parca mai mult ca niciodata in F1.

Ca o prima observatie tehnica, noua masina Ferrari are linile aerodinamice pronuntat mai diferite decat cele de anul trecut.

Click pentru a mari imaginile la rezolutie maxima.

F1 Ferrari 2016 - 2

F1 Ferrari 2016

Ferrari 2016