Giancarlo Fisichella îi aduce un omagiu fostului rival Michael Schumacher

Giancarlo Fisichella i-a adus un omagiu emoționant fostului său rival din F1, Michael Schumacher, declarând că pilotul german „a rescris istoria Formulei 1”.

Fisichella a făcut parte din echipa Renault, condusă de Fernando Alonso, reușind să obțină victoria, la mijlocul anilor 2000, în fața lui Schumacher și Ferrari.

„Am fost prieteni”, a declarat Fisichella la Rai. „A fost un mare amator de fotbal și am jucat cu regularitate câte-o partidă împreună. A fost un adversar incredibil și a reușit să rescrie istoria Formulei 1.”

„Concurând cu el m-a ajutat pentru că mi-a oferit atât de mult și în cele câteva ori când am fost în față m-a făcut să fiu și mai mândru pentru că el este un mare campion. Este un destin foarte nemilos ca cineva care a participat la atâtea curse și și-a riscat atât de mult viața să fie grav rănit în timp ce schiază”.

„Aș vrea să-l îmbrățișez și să vorbesc cu el. Să îi spun cât de bine se dezvoltă fiul său, Mick, că a câștigat curse și că poate deveni campion mondial, ca și tatăl său. Insa nimeni nu imi poate spune nimic despre starea lui”.

3 comentarii

  1. In opinia mea Michael Schumacher rămâne cel mai complet pilot din ultimii 30 de ani ai Formulei 1.

  2. ps. am trimis datele de contact, se pare ca nu citeste nimeni emailul

  3. multumesc

Comments are closed.