Haas rămâne cu linia de piloți Kevin Magnussen și Romain Grosjean în 2019

Haas a confirmat că va avea o linie de piloți neschimbată pentru următorul sezon, păstrându-i pe Romain Grosjean și pe Kevin Magnussen.

Grosjean a fost alături de Haas de când a intrat în Formula 1, înainte de sezonul 2016, în timp ce Magnussen l-a înlocuit pe Esteban Gutierrez în 2017, după ce, anterior, a pilotat pentru McLaren și Renault.

Grosjean s-a aflat sub presiune la începutul sezonului, pe fondul unei serii de greșeli și eșecuri care nu i-au adus performanțe în primele opt Grands Prix-uri. A revenit însă în top 10 în mod regulat, inclusiv cu locul al patrulea în Austria și cu locul șase în Germania și Italia, înainte de a fi exclus pentru nereguli tehnice.

„Este impresionant să vezi ce a realizat această echipă într-un timp atât de scurt. Și pentru cineva care a fost aici încă de la început, mă bucur mult pentru timpul, efortul și sacrificiul pe care l-am făcut pentru a face Haas așa de competitivă”, a spus Grosjean.

La rândul lui, Magnussen a declarat în repetate rânduri că faptul că a rămas la aceeași echipă de Formula 1 pentru două sezoane succesive i-a permis să aibă succes. Magnussen a marcat puncte în opt Grands Prix-uri, obținând locul cinci în Bahrain și Austria și ajungând astfel pe locul nouălea în campionat.

Haas ocupă locul 5 în clasamentul Constructorilor din acest an, o îmbunătățire cu trei locuri față de clasamentul din 2016/17.