Hamilton continuă: „Întrebații pe Niki si Toto ce trebuie să facă ca să îl mulțumească pe Nico”

In interviurile acordate dupa cursa Lewis Hamilton continua din punctul nostru de vedere sa arate ca nu stie sa piarda nici atunci cand castiga si sa arunce cu vorbe care ar dori sa taie din meritul lui Rosberg pentru cursa din Mexic.

„Nu a fost nici un risc, nu era nimic pentru mine de pierdut”, a spus Hamilton. „Am câștigat campionatul constructorilor, așa că lasă-mă să îmi asum un risc, să merg pentru victorie. Dar am făcut ceea ce am facut” a declarat acesta dupa ce a fost chemat si a doua oară la boxe pentru schimbul de pneuri la fel ca si colegul său.

După a doua oprire pentru pneuri noi, Hamilton a fost în imposibilitatea de a depăși din cauza aerului fierbinte care provine de la masina din fața  lui Rosberg și a lansat un atac pentru victorie spre sfaristul cursei dar a admis că pur si simplu pierdea apasarea aerodinamica atunci când se apropia de Nico.

„Știu că echipa a simțit nevoia de a fi foarte calzi cu el (aratand spre Rosberg)”, Hamilton a declarat reporterilor după cursă în conferința de presă. „Eu știu ce vreau să spun, dar eu nu am de gând să spun ce vreau să spun.”

„În acest sfârșit de săptămână el a făcut o treabă bună în cele din urmă. Trebuie să întrebați pe Toto [Wolff] și pe Niki [Lauda]. Lor ar trebui să le puneți aceste întrebări și ce simt cu privire la această chestiune. Ceea ce ei trebuie să facă în spatele ușilor ca să-l țină fericit (pe Rosberg).”

 

4 comentarii

 1. Caracter infect!!!!

 2. Mare prostalau Hamilton. Nu inteleg ce la oprit sa il depasesca pe Rosberg ? Doar sunt in aceeasi echipa. Echipa la chemat pe Rosberg la pit. De ce nu a schimbat cu supersoft daca tot vroia sa il depaseasca …

 3. Caracter infect? Nope! Vrea sa castige orice cursa! Nu e nimic rau in asta, din contra.
  Insa daca echipa trateaza pilotii la fel (si Merc a dovedit-o de multe ori ca a fost neutra) nu e corect ca Lewis sa isi asume un rosc iar colegul lui sa se multumeasca cu „daca nu poata merge pana la capat” castig eu. E aceeasi strategie. De asta te tii.

 4. Post By victor L

  Este emblematic: observ aceiasi atitudine fata de Hamilton ca si fata de Serena Wiliams la tenis. Marii ziaristi de la Gazeta sporturilor ii spun „tanc”, care a urcat pe scena (inaintea unui turneu) pe „toace”.
  Oricit s-ar oftica unii si i-ar cauta noduri in orice vorbe, lui Hamilton, a fost cel mai bun. A cistigatt cu 3 curse inainte de finis. Dece sa se plece in fata lui Rosberg? doar pentru ca e neamt? Mitul corectitudnii germane a cam prins rugina.
  Si da, are meritul principal ca a adus constructorului cistigarea campionatului. E un fapt.
  Poate va veni si rindul lui Rosberg, dar s-o dovedeasca.

Comments are closed.