Hamilton: Mercedes a câștigat bătălia psihologică

La doar un pas de a câștiga al cincilea titlu mondial, Lewis Hamilton a lăudat Mercedes pentru că a câștigat „bătălia psihologică” împotriva celor de la Ferrari.

Hamilton se apropie de al cincilea titlu din 2018 la următoarea cursă, Grand Prix-ul Statelor Unite, după victoria pe circuitul de la Suzuka englezul obținând 67 de puncte avans față de Sebastian Vettel.
„Cred că împreună, eu și Mercedes, ne putem atribui meritul pentru că am pus presiune și, până la urmă, poate că asta se întâmplă într-o confruntare directă cu adversarii de top”, a spus Hamilton.

„Chiar dacă ei încă se comportă excelent, unul dintre ei nu poate face aceleași performanțe. Este vorba de bătălia psihologică, de războiul pe care il ducem. Unul colectiv”, consideră pilotul englez.

Un comentariu

  1. Pe undeva poate ca are dreptate, dar prostia lui Vettel si dezastru de la Ferrari, strategii de gradinita, alternative de cursa ca la spitalul de nebuni, lipsa unui sef adevarat, chiar si cu masina buna , pilotii au lasat de asteptat, nu poti face performanta.

Comments are closed.