Hamilton: „Nu mai vreau lupte strânse cu Rosberg”

„Nico va fi foarte rapid la fiecare cursa la care mergem. Am fost determinat să mă asigur că în China nu am fost aproape asa cum am fost la ultima cursa [în Bahrain]. M-am simtit mai mult ca in cursa din Malaezia” a declarat britanicul.

„Am de gând să continui sa muncesc si sa păstrez aceasta abordare pentru că fucntioneaza pentru mine.” El admite ca: „El [Nico] este în continuare lider în campionat, nu-i așa? În sport, totul este un joc psihologic. Deci, obtinerea de rezultate bune nu se poate măsura ca efect asupra lui, dar eu știu cât de pozitiv este pentru mine obtinerea acestor rezultate.”

Hamilton crede ca nu doar Rosberg este cel care are sanse la titlul monial, pentru că el nu simte avantajul Mercedes ca fiind asa mare cum cred unii.

„Există atât de multe curse pana la sfarsit astfel încât nu se poate prezice ce se va întâmpla. Ferrari au facut un mare pas in fata in China. Ei nu sunt în același ritm ca și noi dar pentru a reusi sa ajungi de la o clasare pe locul 10 în Bahrain la o clasare pe locul 3 in China este destul de impresionant. Renault vor îmbunătăți de asemenea motorul lor pentru cursa următoare. Nu putem sta pe loc. Noi trebuie să păstrăm avantajul și eu sunt sigur că o vom face” a mai spus Lewis Hamilton.

 

Un comentariu

  1. Post By daniel

    La articolul urmator „http://www.f1manager.ro/special/vettel-critica-din-nou-formula-1-actuala” eu nu pot sa-l critic pe Vettel. Nu am posibilitatea de a adauga vre-un mesaj. Il pun aici: nu e frumos sa critici din postura de campion o modificare care pe tine te dezavantajeaza. Era mai elegant sa recunoasca ca … da, nu imi place mai mult ceea ce e acum dar si pentru ceilalti piloti s-a schimbat regulamentul. Sau ceva de genul …

Comments are closed.