Hamilton: Victoria de la Monza a fost cea mai mare lovitură psihologică pentru Ferrari

Lewis Hamilton crede că triumful său de la Marele Premiu al Italiei, de luna trecută, a fost cea mai mare lovitură psihologică a sezonului pentru Ferrari.

Ferrari și-a risipit ocazia, permițându-i lui Kimi Raikkonen și lui Sebastian Vettel să se întrece la început, mai apoi permițându-i lui Hamilton să inițieze un atac la adresa lui Vettel în a doua șicană, cei doi acroșându-se ușor.
Hamilton a trecut de Vettel, care s-a desprins, și apoi a început să-l urmărească și, în cele din urmă, să-l depășească pe Raikkonen, oferind surpriza sezonului. „Aș spune că acea zi a fost probabil cea mai mare lovitură psihologică pentru ei”, a spus Hamilton într-un interviu acordat presei de specialitate.

„Cand echipa face o greșeală este dureros, dar cand tu, ca pilot, faci o greșeală, când tu trebuie să deții controlul, este un sentiment groaznic”.

Succesul lui Hamilton la Monza a fost important din punct de vedere psihologic, însă el a știut că era nevoie de mai multă muncă pentru ca Mercedes să ducă la bun sfârșit campionatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.