La Red Bull nu se vor mai da ordine de echipă

Cel putin asta sustine consultantul echipei, misteriosul si mult blamatul Helmut Marko. A spus ca situatia a scapat de sub control in cursa din Malaezia si ca de acum incolo nu vor mai fi ordine de echipa. La aceasta situatie s-a ajuns dupa ce a avut loc in cadrul echipei o discutie cu ambii piloti ai echipei si cu personalul din conducere.

El a spus si faptul ca niciodata nu a vrut ca declaratiile sale sa fie o critica la adresa lui Mark Webber, iar comentariile sale de la sfarsitul anului trecut au fost un raspuns la intrebarea de ce Vettel este campion si Webber nu iar din germana s-a facut traducerea si in alte limbi si s-a ajuns la aceasta neintelegere. El a declarat atunci sau cel putin ce a ajuns la presa a fost faptul ca Webber nu face fata presiunii si de aceea este pilotul cu rezultatele mai slabe din echipa, el avand doar doua, trei circuite unde este cel mai bun si unde castiga.

Acum el a mai declarat si faptul ca Mark Webber este un castigator intr-o buna masina si ca pe acesta este o presiune imensa fiindca Vettel cu aceasi masina a castigat 3 titluri si australianul nici unul.

F1 Manager: multa presiune in echipa Red Bull, cea mai mare fiind insa pe umerii lui Webber. Speram sa ii faca fata. Si pe Vettel este insa presiune fiindca daca nu va castiga titlul anul acesta se poate spune ca se datoreaza si faptului ca nu a mai fost avantajat de echipa.

 

 

3 comentarii

  1. Post By daniel

    Nu sint de acord cu dvs. Dupa cursa a inceput sa inteleaga si Vettel ca i-a luat o clasare pe prima pozitie lui Mark. As spune ca mai degraba ca (desigur daca Seb are constiinta … o avea asa ceva ?) presiunea mare e pe Vettel. Cumva va trebui sa-i intoarca „favorul” si sa-i dea un loc 1 iar el sa ia locul 2.
    Mark e frustrat si e de inteles. Arde de dorinta de a se razbuna pe Vettel. Sper sa nu iasa prost si unul dintre ei sa termine cura in balarii.

  2. daca nu vor mai da ordine de echipa rezulta ca tot timpul vettel va fi in fata. este gluma zilei, nici ei nu cred ce spun.

  3. Post By manicatide

    correct dl.M

Comments are closed.