Mansoor Ijaz un impostor!?

Cine este acest domn? Cel care reprezinta grupul Quantum Motorsport, un grup in spatele caruia nu se stie cine este si daca este cinea credibil.

Doar o simpla cautare prin Internet – pe care nu suntem sigur ca cei de la Lotus au facut-o pana acum – vedem stiri cu adevarat „senzationale” despre acest individ.

Dansul a fost condamnat de instanta sa plateasca ridicola suma de 1,4milioane Usd rate la un credit considerat frauda de instanta. Nu stim cu ce sa incepem, sunt atat de multe … insa domnul mai sus mentionat a creeat o companie care ar fi avut in spate o bogata familie din India ce dorea sa investeasca in unele aprtamente din Las Vegas, Abu Dhabi si Dubai. Pe baza acestui lucru a obtinut un credit de 50 milioane Usd pe care i-a transferat apoi in contul sau propriu si bancii i-a spus sa se indrepte spre compania creata care sigur ca nu detinea nimic si bogata familie indiana s-a dovedit ca nu exista.

El a incercat sa intermedieze o afacere intre Bin Laden si Clinton se spune. Apoi tot el a spus lui George Bush ca sunt dovezi clare de colaborare in Sadam Hussein si Al Qaeda. Stim acum ca „a gresit”.

Desigur ca a facut parte din primul contingent de oameni de afaceri ce au pornit „reconstructia Irakului” dupa cucerirea acestuia. El a sustinut insa Pakistanul in dreptul lor de a detine arma nucleara si a fost primul care a declarat ca Iran-ul are bomba nucleara iar SUA au deja tancurile urcate in avioanele de lupta pentru a invada fosta Persie.

Pe o seama de donatii la oameni ca Barack Obama, Hillary Clinton si John Kerry, ajungand printre altele si analist pe politica externa pentru Fox News (si la ei vedem cum se aleg anlistii politici) a manipulat in numeroase cazuri opinia publica si a venit cu nenumrate fumigene, niciuna dintre ele nedovedindu-se a fi reala.

Lopes daca ne auzi: grupul F1 Manager cu ai sai cititori iti pot oferi mai mult sprijin echipei Lotus decat acest Mansoor.

Hulk: semneaza cu Force India sau Sauber, locul de la Lotus e luat de cineva cu multi bani fiindca Quantum nu poate fi decat o alta teapa marca Ijaz Mansoor.

Un comentariu

  1. Probabil ca Lotus sunt disperati daca negociaza cu acest personaj:(

Comments are closed.