Mark Webber va fi la Red Bull şi în 2013 – actualizat

„Am fost cu echipa Red Bull inca din 2007 si am obtinut 9 victorii in mari premii de Formula 1. Sunt plin de incredere in acest moment ca ne folosim intreaga capacitate ca sa obtinem rezultate bune. Stiu echipa bine si ma simt comfortabil aici, am crescut impreuna de-a lungul anilor si simt ca este lucrul potrivit sa stau alaturi de Red Bull pentru inca un sezon” a declarat proaspatul castigator de la Silverstone, Mark Webber.

El a mai spus: „echipa munceste constant sa imbunatateasca toate ariile de dezvoltare si am aratat ca impreuna putem castiga curse. Este minunat sa putem face acest anunt dupa Silverstone si privesc inainte sa performez la fel de bine si sa dau tot ce am mai bun din mine si in urmatorul sezon.”

Christian Horner a spus ca: „este un lucru firesc deoarece ambele parti au avut o dorinta puternica de a lucra impreuna si ma bucur sa pot confirma ca Mark va fi alaturi de noi si in 2013”.

Martin Brundle declara: „este normal ce au facut cei de la Red Bull fiindca daca nu o faceau acum, o faceau altii inaintea lor, de pilda Ferrari”.

Cometariu F1 Manager: ne place atitudinea lui Webber si increderea in el. Nu a pus conditie echipei sa semneze pe doi ani de exemplu si tinand cont de situatie credem ca ar fi putut sa le forteze mana celor de la Red Bull, dar la fel poate fi si o masura de preacutie pentru el fiindca nu se stie cum vor evolua lucrurile la Red Bull in continuare si daca va dori sa fie in echipa si in 2014.

Actualizare: Mark Webber a admis ca au fost discutii incipiente cu echipe Ferrari pentru anul urmator. Aceasta nu este o veste buna pentru Massa – care insa trebuia sa se astepte la asa ceva – dar care acum nu mai are nimic de pierdut si poate da tot ce are mai bun in urmatoarele curse pentru a demonstra ca merita sa ramana la Ferrari si anul viitor.