Mateschitz, patronul Red Bull: „Nimeni nu îndrăznește să rostească adevărul”

Nu e o stire din F1 dar suntem prea de acord cu opinia patronului Red Bull ca sa nu il publicam.
Într-un interviu pentru Kleine Zeitung, Dietrich Mateschitz, patronul austriac al celebrei băuturi Red Bull a numit „de neiertat” decizia unor politicieni de a deschide frontierele Europei, ceea ce a permis o imigrație în masă, afirmând că „dacă o companie ar face greșeli de asemenea proporții ar fi falită”.

Subliniind „ipocrizia” a ceea ce a numit„ brigada de bună-primire” a imigranților, Mateschitz critică liderii care se au adus imigranții în Europa: „Nimeni dintre cei care au strigat ‘refugiații sunt bineveniți’ sau ‘putem s-o facem’ (frază rostită de Angela Merkel) nu și-a oferit propriile camere de oaspeți sau corturile din grădinile lor să găzduiască măcar o jumătate de duzină de imigranți”.

„Era clar pentru toată lumea că majoritatea oamenilor nu corespundeau definiției refugiatului. În orice caz, nu celei din Convenția de la Geneva.”

Patronul Red Bull a acuzat „destabilizarea Europei”, care amenință unicitatea diversității și individualității cu diferitele sale culturi și limbi”.

„Sper că nu sunt singurul care este îngrijorat că unul dintre cei mai înalți oficiali de la Bruxelles a declarat că țările care nu sunt multiculturarale ar trebui șterse de pe hartă”, a adăugat Dietrich Mateschitz, făcând o transparentă aluzie la o afirmație a vicepreșdintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, din 2015.

„Se pare că nimeni nu îndrăznește să rostească adevărul, deși toată lumea știe care este acest adevăr. Elitele vor ca cetățenii să fie înfricoșați, manipulați”, a mai spus austriacul.

Fondatorul Red Bull spune că există multe plăgi în Uniunea Europeană: „Politicile înțepenite în Corectitudinea Politică au fost impuse în numele unei auto-proclamate așa-zise elite intelectuale care nu au nimic cu care să contribuie la binele țării noastre, nici economic, nici cultural, în ciuda bunelor lor intenții.

Dietrich Mateschitz are 72 de ani, iar averea sa este estimată la 12,6 miliarde de dolari.
Stire preluata de pe ActiveNews!

8 comentarii

 1. Post By daniel

  Ar fi si mai interesant de aflat cine le-a insuflat „refugiatilor” ideea ca trebuie sa ajunga in Europa si mai ales in Germania. Toti vroiau in Germania. Din Siria si tarile limitrofe.
  Sa fi fost o colaborare intre Rusia si Germania?

 2. Post By victor L

  Subscriu in totalitate la spusele lui Dietrich Mateschitz.
  Cu un mic amendament: nu fac parte din „clubul select” de aplaudaci „„Nimeni nu îndrăznește să rostească adevărul””

 3. Acesti oameni nu s-au trezit asa dintr-o data ca ei vreau sa vina in Europa. Baietii vin dotati cu tehnologie, cu haine de calitate, cu bani cash sau card umflat, iar cand sunt intrebati de unde au bani, ei spun ca si-au vandut casa si toate proprietatile. (daaa exista multi cumparatori de imobiliare in tarile unde este razboi. ) Numai orbul nu vede ca aici sunt trimis barbati apti de lupta, rar mai vezi cate o femeie si-un copil ca sa aiba presa manipulativa material pentru articole pro-imigranti. Astia arunca mancarea pe jos daca provine de la crucea rosie, ei nu accepta crucea pt ca sunt musulmani. Chiar mor astia de foame ?? Nu cred. Nu au nici cea mai mica intentie de integrare, ei isi indeplinesc misiunea, o misiune bine pusa la punct din care fac parte si liderii europeni care si-au vandut propriul popor. Doar Ungaria isi apara vehement tara, nu am mai vazut alta tara care sa se opuna clar si raspicat imigrantilor, ulterior s-au alaturat si celelalte 3 tari din V4. Dar nu cred ca vor putea face fata pana cand Brusselul impreuna cu Merkel fac orice le sta in putinta ca sa distruga Europa.

  1. inca cateva idei, am prieten in Germania, mi-a spus ca la televizor nu se vorbeste nimic rau despre imigranti, politistii nu au voie sa se atinga de ei orice ar face. Zilnic sunt cazuri de violuri si furturi, dar presa si politia tac!!! Populatia nu mai are curajul sa iasa noaptea din case, oare nu am ajuns inapoi acolo de unde am pornit? Un alt fel de comunism, un comunsim mai bine organizat, cel putin pana acum. In Canada un imigrant a omorat un om, ce au spus autoritatile? nu fitit rai oameni buni, hai sa ii mai dam o sansa de integrare!!! S-a demonstrat ca actele teroriste din ultima perioada au fost cauzate 100% de imigranti si totusi Brusselul forteaza europa sa ii accepte in propria tara pe acesti oameni. Numai orbul nu vede acest plan bine organizat si totusi nu imi dau seama cum se poate intampla asa ceva, cum pot ramane astfel de lideri in pozitii de conducere, cum este paralizat un continent intreg, cum adica nu ne putem apara drepturile, cum putem fi fortati sa acceptam teroristi in propria tara????? muulte multe intrebari fara un raspuns clar. Toti stim ce se intampla si totusi lucrurile merg mai departe spre rau. Oare un european daca trece ilegal frontiera din Siria, Irak, Afganistan sau Iran cate ziel de trait mai are? sau ore? sau primeste 1000 de euro, cazare si alte chestii de lux? nu stiu, voi ce ziceti?

   1. Post By daniel

    Eu o chestie nu pot sa inteleg. Merkel a vrut emigranti pentru forta de munca ieftina? Nu eau destui „emigranti” cei din Europa de est? Ma rog, cei din est s-ar putea sa mai si plece acasa dupa o vreme. Dar europenii macar sunt oameni civilizati si de aceeasi religie cu „arienii”.
    Sa orchestrezi o emigrare in masa a peste un milion de oameni despre care habar nu ai ce hram poarta mi se pare o nesabuinta infioratoare.
    Francezii deja aveau oricum probleme cu „magrebienii” lor. Acum s-au ales si cu altii pe cap.

    1. aici cu siguranta nu este vorba despre forta de munca, sunt sigur ca asta este doar povestea cu care explica publicului larg motivul pt care ea a ales sa fie pro imigranti. dupa cum am scris mai sus aici este vorba despre un proiect bine organizat care are la mijloc distrugerea Europei civilizate!!! hai sa fim seriosi nu putem integra de zeci de ani tiganii, desi se nasc printre noi, desi incercam sa ii scolarizam si sa-i punem la munca, dar rezultatele sunt minore. ce ma vrem de la un imigrant din Afganistan, Irak sau Iran???? haideti sa recunoastem ca faza asta cu forta de munca si cu integrare e pentru prosti!!! din pacate prostii sunt majoritari…..

     1. Post By daniel

      De ce ar vrea cea mai puternica tara dpv economic din UE sa distruga Europa? Mai mult de ce sa distruga UE prin distrugerea Germaniei? Ca imigrantii doar in Germania vroiau!
      Nu cred ca Germania poate vrea dezintegrarea UE. Nu atat timp cat e in folosul ei. Acum este. Si inca va mai fi!

 4. Post By victor L

  NU „distrugerea Europei” vrea Germania, ci subjugarea Europei.
  Daca nu a putut-o face prin forta armelor exista si alte metode de persuasiune-convingere :P

Comments are closed.

%d blogeri au apreciat: