O altă îmbunătăţire pentru motorul Ferrari vine în Austria

Surse oficiale din partea echipei Ferrari au confirmat ca echipa italiana a mai folosit un ‘jeton’ din cele disponibile pentru a aduce o imbunatatire a performantei motorului in incercarea lor de a-i ajunge pe cei de la Mercedes.

Mai exact, pentru cursa din Austria s-a adus o imbunatatire a componentei MGU-K, unitate responsabila de recuperarea energiei, lucru ce are o insemnatate aparte pe circuitul austriac.

Cu toate acestea, Sebastian Vettel ar putea fi penalizat cu 5 pozitii pe grila de start deoarece inginerii echipei au descoperit ca pana sambata ar trebuii schimbata cutia de viteze. O decizie nu va fi luata decat vineri, cand in antrenamente este permisa folosirea unei alte cutii de viteze decat cea care trebuie a fi folosita in calificari si cursa.

Cu toate acestea, Vettel se arata increzator ca poate castiga titlul mondial inca in acest an. „Cred ca noi luptam serios. Fortam lucrurile foarte tare ca sa fiu sincer, nimic nu s-a schimbat si nu ne uitam prea mult la ceilalti. Echipa din frunte este Mercedes, dar noi ne uitam la noi insine si incercam sa imbunatatim acolo unde este nevoie sa imbunatatim, lucram la slabiciunile noastre si punem accent pe atuurile noastre.”