Paddy Lowe directorul tehnic de la McLaren nu va participa la cursele din 2013 – actualizat: un nou director tehnic la McLaren

Ross Brawn a declarat ca Paddy Lowe nu va veni la Mercedes: „Paddy nu va veni, nu. Daca voi alege sa plec atunci Paddy va veni. Avem un plan de rezerva. Asta e tot.”

Ziarul Guardian a scris ca intelegerea cu Mercedes este o afacere incheiata dar din 2014 si ca in acest an Lowe va fi in situatia numita de „plecare controlata” si va indeplini unele operatiuni obisnuite la echipa McLaren dar nu va mai fi in miezul lucrurilor fiindca McLaren nu doreste ca inovatiile sale sa ajunga la rivalii de la Mercedes.

Fum fara foc nu prea iese dar daca e ceva adevar in aceste lucruri le vom afla in curand si anume la inceputul marelui premiu australian.

Putem afirma un lucru cunoscandu-l pe Ron Dennis din iesirile sale publice de pana acuma si anume ca Mercedes nu va mai furniza mult timp motoare celor de la McLaren., dupa ce Mercedes i-a atacat masiv: odata la fiul echipei Lewis si acum la coloana vertebrala a McLaren Lowe.

 Actualizare: McLaren a anuntat ca Tim Goss este noul director tehnic al echipei si Martin Whtimarsh a declarat: „Paddy Lowe va avea un alt rol in cadrul echipei pana la sfarsitul anului. El a fost un director tehnic de succes si ii dorim bine incepand cu 2014 cand a ales sa mearga pe un drum diferit. Ii ofer felicitarile mele lui Tim care merita din plin aceasta functie el fiind cu echipa McLaren de mai bine de 20 de ani.”