Red Bull țintește titlul în 2019 cu Honda

Red Bull va începe în 2019 cu proiectul unei campanii de câștigare a titlurilor, a declarat Helmut Marko, șeful programului Red Bull Racing. Max Verstappen și Pierre Gasly vor fi „alimentați“ cu motoarele Honda de anul viitor, după ce Red Bull a ajuns la capătul răbdării cu Renault, situație ce a culminat cu divorțul de cei de la Renault.

Red Bull nu a făcut un secret din frustrarea pe care a strâns-o în fața incapacității Renault de a ține pasul cu Mercedes-Benz și Ferrari în era hibrid V6, însă trecerea la Honda pare a fi un pariu puternic, având în vedere eșecul constructorului japonez de a aduce McLaren înapoi pe grila de start, așa cum a promis, între 2015 și 2017.

„Entuziasmul de la începutul anului a dat o șansă realității”, a declarat Marko pentru Kronen Zeitung. „Am ajuns în spatele Mercedes și Ferrari, dar vrem să încheiem anul cât mai bine posibil, chiar dacă concentrarea noastră este clar pentru sezonul 2019”, a mai spus Marko.

„Evoluțiile ne fac optimiști. Există un mare entuziasm din partea Honda, unde se manifestă un angajament incredibil și același lucru este valabil și pentru Red Bull”, declară Marko, adăugând că pentru Red Bull ținta rămâne titlul mondial!”

Un comentariu

  1. Vrabia malai viseaza ….
    Se vor zbate in anonimat cu motoarele Honda

Comments are closed.