Rosberg: „Nu i-aş da lui Hamilton 200 de milioane$”

Nico Rosberg a fost intrebat de catre ziarul spaniol El Mundo despre cat valoreaza Lewis Hamilton ca si pilot de Formula 1.

„Cred ca el merita o multime de bani, dar nu i-as da 200 de milioane” a declarat germanul. Mai multe surse apropiate negocierilor dintre parti sugereaza ca Hamilton ar cere 150 milioane $ pentru un contract pe 3 ani de zile.

Lewis Hamilton s-a simtit stanjenit cand a fost intrebat in Shanghai daca crede ca trebuie sa fie cel mai bine platit angajat Mercedes si chiar peste directorului companiei Dieter Zetsche.

„Chiar nu stiu ce sa raspund la asta” a declarat britanicul.

Până şi diplomatul Toto Wolff pune presiune publica pe englez afirmand ca doreste sa termine povestea odata spunand ca nefinalizarea discutiilor creeaza ‘instabilitate’ in cadrul echipei.

„Nu este ideal, lipsa de siguranta nu este un lucru bun pentru echipa. Trebuie sa onorezi ceea ce un pilot valoreaza. Dar trebuie sa ajungem la un punct – si asta am sa fac – cand stai jos si spui, ‘ok astea sunt cele 5 puncte’. Sunt detalii, mici detalii. Toata lumea are o valoare si aceasta trebuie respectata. Este intotdeauna cel mai bun compromis a da si a lua” a spus Wolff.

 

2 comentarii

  1. Post By johann

    ham merge la ferrari la anul asa ca nu va mai bateti capul

    1. ceva e dubios cu contractul asta care inca nu e semnat. cel mai probabil Ham va obtine al doilea titlu cu Mercedes si totusi nu vrea sa semneze contractul, poate ai tu dreptate.

Comments are closed.