Sâmbăta în Brazilia

Red Bull a anuntat ca vor ramane in Formula 1 si in continuare si ca anul 2016 va fi un an de tranzitie pentru echipa austriaca, britanica? Christian Horner a declarat ca momentan lucreaza la ceva dar inca nu au nimic de spus. Mare parte a presei din F1 a spus ca Red Bull va continua cu motorul Reanult dar care va fi redenumit sub alta marca, se pare ca Infiniti. Si cei de la Toro Rosso vor folosi anul viitor un motor Ferrari cu specificatile din acest an.

Nico Rosberg raspunde in sfarsit si in afara circuitului dupa atacul lansat de Hamilton asupra lui dupa cursa din Mexic. Germanul declara ca: „Lewis cauta scuze pentru faptul ca a fost invins in Mexic. Eu l-am felicitat in Austin pentru titlu castigat si il felicit si acum ‘felicitari Lewis’. A fost mai bun in acest an dar si eu am fost lipsit de sanse in anumite ocazii. Merita titlul si nu vreau sa vorbesc despre relatia noastra, cred ca se vede si din afara. Este normal sa fie una dificila din moment ce amandoi luptam pentru victorii si titlu.”

In ultima sesiune de antrenamente cel mai rapid pilot a fost Lewis Hamilton cu circa o zecime mai rapid decat colegul sau. Pe urmatoarele locuri au fost pilotii Ferrari Vettel si Raikkonen urmati de Bottas si Hulkenberg.

4 comentarii

 1. Post By Gligor Teodor

  Are respect…

 2. Cam increzut,ingimfat,s-a vazut cu sacii in caruta….

 3. …Hami.

 4. Post By George Negulescu

  este duminica 15 noiembrie 2015 ora13.05.
  Am vizitat, ieri dimineata, site-ul cu comentariile zilei de simbata, referitor la „evenimentele” despre cursa F1 din Brazilia:” Simbata in Brazilia”
  Acum am intrat pe site sa vad comentariile despre calificarile din Brazilia de ieri 14 noiembrie 2015 18.00.
  si………nimic.
  sa inteleg ca este week end?

Comments are closed.