Schumacher la cursa cu numărul 300

Michael Schumacher se intoarce acasa. Aici a obtinut prima victorie din Formula 1 si tot aici a concurat prima data in Formula 1, iar Duminica in 2 Septembrie va aniversa cursa cu numarul 300.

„Spa este la fel ca sufrageria mea; pentru mine este clar circuitul numarul 1 din lume. Este ciudat cum intotdeauna am avut momente speciale aici – primul debut, prima victorie, si o victorie ce mi-a adus un titlu mondial si multe alte curse uimitoare” a declarat veteranul german.

El a adaugat apoi: „faptul ca am sa iau parte la cursa cu numarul 300 din cariera la Spa este cumva aproape inevitabil si va trebuii sa sarbatorim acest lucru asa cum se cuvine. Sunt mandru ca sunt al doilea pilot din istoria sportului care am atins aceasta piatra de hotar si nu e nici o indoiala ca dorim sa avem parte de un sfarsit de saptamana frumos si aparte de celelalte.”

„Noi am furnizat un bun rezultat in Spa anul trecut si am sa fac tot ceea ce pot sa pilotez si sa am o cursa puternica si in acest an” a incheiat germanul.