Ştiri pe scurt

Felipe Massa a declarat ca a fost impresionat de facilitatile existente in fabrica Williams si ca echipa britanica are tot ce ii trebuie pentru a avea succes in acest an. Williams a anuntat recrutarea a doi ingineri de varf de la echipele adverse Mercedes si Lotus.

Christian Horner a spus ca procentul abandonurilor la prima cursa ce va avea loc in Australia va fi unul foarte mare, unul care poate atinge valoarea de 50%. El a spus ca distanta intre echipele din fata si cele din spate va creste, lucru evident datorat costurilor mari pentru adaptarea la noile tehnologii. A admis ca cei cu bugetele mari si foarte mari vor fi in fata si in acest sezon.

Neseriozitatea celor de la Quantum lucru pe care F1 Manager l-a prevazut a devenit certitudine. Actionarul principal de la Lotus, Gerard Lopez a spus ca afacerea cu acestia este moarta si ingropata. El a admis si datoria de 114 milioane de lire sterline pe care echipa o are in acest moment, insa 80 de milioane dintre acestea sunt datorii catre Genii Capital, datorii pe care aceasta nu le va cere inapoi.

Lopez a recunoscut si faptul ca intr-adevar a pierdut oameni din cadrul echipei  in 2013 si prin acestia si idei de dezvoltat monopostul, insa totodata a si recrutat oameni care au venit cu idei despre ce fac ceilalti competitori. Legat de faptul ca nu vor fi prezenti la Jerez a spus ca nu are nici o importanta fiindca vor fi 15-16 grade Celsius si traseul este de asa natura incat nu inveti nimic paticipand. El a afirmat ca a dorit sa mearga cu monopostul din 2013 la acest prim test insa inginerii sai i-au spus ca acest lucru este o pierdere de timp fiindca nu se pot testa nici pneurile si nici sistemul de racire la Jerez, lucruri esentiale la masina din 2014.

Pe 24 Ianuarie se va alege numele monopostului Ferrari din 2014 si pe lista finala sunt numele: F14 T, F14 Maranello, F14 Scuderia, F166 Turbo si F616.

Tatal lui Jenson Button, John Button a incetat din viata la varsta de 70 de ani. Dumnezeu sa il odihneasca!

Prietena lui Sebastian Vettel a nascut Duminica in Elvetia o fetita. Sa ii traiasca!

 

 

 

2 comentarii

  1. Condoleante lui Jenson!

  2. Sper ca nu este nimic adevarat din ce scrie aici si e doar cancan: Michael Schumacher ar putea rămâne în comă, leziunile cerebrale sunt mult prea grave! Ultimele detalii despre situaţia germanului / http://www.prosport.ro/alte-sporturi/auto-moto/michael-schumacher-ar-putea-ramane-in-coma-leziunile-cerebrale-sunt-mult-prea-grave-ultimele-detalii-despre-situatia-germanului-11852228

Comments are closed.