Ştiri pe scurt

Sebastian Vettel si echipa Angliei au castigat in premiera cursa campionilor editia 2015, defasurata pe stadionul olimpic din Londra.

Gerard Lopez, fostul si inca actualul patron al echipei de Formula 1 Lotus, a spus ca afacerea cu Renault este incheiata, dar ca mai sunt proceduri din partea Renault in ceea ce priveste inregistrarea in Formula 1 pentru sezonul viitor. El a spus ca echipa de anul viitor nu se va numi Renault, dar ca nu spune nimic de viitorul nume, lasand acest lucru sa se afle la momentul anuntului oficial.

Mark Webber a castigat campionatul mondial de anduranta la ultima cursa avuta loc in Bahrain alaturi de colegii sai Brendon Hartley si Timo Bernhard. In cele din urma simpaticul australian a iesit campion mondial…

Lewis Hamilton: „nu stiu ce sa zic despre valoarea lui Vettel, el a avut colegi gen Mark Webber si acum il are pe Raikkonen care nu este in forma. El nu a avut colegi de valoarea lui Fernando Alonso”. Fara comentarii.

Monisha Kaltenborn directoarea echipei Sauber admite ca este ingrijorata de perspectiva obtinerii punctelor in sezonul viitor, tinand cont ca se alatura grilei de start echipa Haas si ca cei de la Manor vor trece pe motoarele Mercedes.

In acelasi timp Romain Grosjean spune ca nu are nici o garantie ca in sezonul 2016 va putea obtine puncte in Formula 1 impreuna cu echipa Haas.

Felipe Massa a fost exlus din Marele Premiu al Braziliei fiindca unul din pneurile sale a avut o temperatura mai mare cu 30 grade Celsius decat cea permisa de regulament. Brazilianul a obitnut locul 8 in cursa sa de casa.