Știri pe scurt

Noul director al echipei McLaren este Zak Brown. Se zvoneste ca acesta a avut oferta si din partea grupului Liberty care a cumparat Formula 1, insa Brown a optat pentru grupul McLaren.

Ministrul sportului si tineretului din Malaezia, Khairy Jamaluddin a afirmat ca Malaezia nu isi va exitnde actualul contract cu Formula 1 ce va expira in 2018.

Bernie Ecclestone a declarat la randul sau ca cei din Singapore ar putea renunta la cursa ce se desfasoara in micul stat asiatic deoarece si-au atins scopul, au devenit cunoscuti in intreaga lume datorita cursei de F1. Bernie a mai spus si faptul ca Mercedes si Ferrari s-ar putea retrage in cativa ani si ca el ar dori sa duminica sa aiba loc doua curse in loc de una singura.

Marcus Ericsson a fost confirmat la echipa Sauber si pentru sezonul 2017, nu insa si Felipe Nasr despre care se spune ca ar avea niste probleme cu sponsorii actuali. Pe lista lui Sauber se afla si Esteban Gutierrez.

Nico Rosberg a declarat ca s-a hotarat: „Dupa cursa din Brazlia am glumit si prietenii si le-am spus ca in Abu Dhabi voi trata cursa ca oricare alta din acest an. Oricat de nebunesc parea atunci, acum acest lucru are sens si voi incerca sa castig cursa. Imi amintesc cu placere de victoria de anul trecut si este un loc unde m-am simtit bine.

 

 

2 comentarii

 1. Post By victor L

  -„…duminica sa aiba loc doua curse in loc de una singura.”
  ??!!

 2. Bernie e tot mai senil in declaratii!
  „Singapore … au devenit cunoscuti in intreaga lume datorita cursei de F1.”
  Serios? Nu stia omenirea ca exista Singapore si au aflat de la televizor?
  Inseamna ca cine nu se uita la TV la F1 nu stie ca exista „oraselul – stat” pe harta lumii? Auuuu mama!

Comments are closed.