Surpriză: Daniel Ricciardo părăseşte echipa Red Bull

Daniel Ricciardo va părăsi echipa Red Bull la sfarsitul sezonului actual de Formula 1 care se va incheia in luna Noiembrie.

Probabil cel mai bine pastrat secret de pe piata transferurilor din ultimii ani a venit in perioada de vacanta dupa ce Ricciardo a fost plimbat de presa pe la echipele Ferrari si Mercedes, ba chiar si la McLaren. Chiar Ricciardo a declarat in urma cu cateva zile ca mai sunt cateva detalii de stabilit la contractul sau cu echipa Red Bull.

Presa care nu a vazut aceasta mutare, acum are si raspunsurile. Ca asa este in Formula 1. Cica nu i s-ar fi garantat egalitatea la echipa alaturi de Max Verstapen si ca i-au ajuns frictiunile avute cu colegul sau olandez.

Noi nu spunem ca cele de mai sus nu pot fi motive intemeiate, dar credem ca mai este inca unul foarte simplu: banii. Ricciardo va fi al III-lea sau al IV-lea cel mai bine platit pilot din Formula 1 in sezonul 2019, dupa Hamilton si Vettel si eventual Alonso daca acesta va continua in competitie.

Daniel Ricciardo il va avea coleg de echipa pe Nico Hulkenberg la Renault, unde Carlos Sainz a fost imprumutat pentru un an de zile.

Red Bull prin Chirstian Horner a multumit australianului pentru ce a facut si ii ureaza de sanatate, spunand ca au numeroase talente care le bat la usa si care asteapta decizia lor.

Cea mai fireasca optiune noua ni se pare ca este Carlos Sainz care se va alatura astfel fostului sau coleg de echipa de la Toro Rosso. Bineinteles ca pana se va semna ceva, pe la Red Bull vor trece Raikkonen, Alonso si inca vreo 3 piloti. Vor trece prin presa care iata ca a fost luata total prin surprindere de aceasta mutare.

Un comentariu

  1. Post By Marius

    Titul nu il ia in urmatorii 2 ani nici la RB nici la R asa ca a mers unde este platit mai bine:) Corect!

Comments are closed.