Toro Rosso, interesată de Schumacher?

Toro Rosso, echipa subsidiară a Red Bull, este interesată de fiul lui Michael Schumacher, Mick, pentru a-l înlocui pe Pierre Gasly. Dr. Helmut Marko a dezvăluit recent că echipa sa are o listă scurtă cu numele a zece piloți care ar putea să îi ia locul francezului Gasly, care va concura începând din sezonul viitor pentru Red Bull, unde va fi coechipierul lui Max Verstappen.

Există chiar posibilitatea ca Toro Rosso să aibă două locuri libere, în cazul în care, presiunea sub care se află Brendon Hartley ar putea face ca acesta să își piardă locul, o posibilitate tot mai evidentă.

Esteban Ocon și Stoffel Vandoorne sunt candidații cu cele mai mari șanse pentru înlocuirea lui Gasly datorită experienței lor în acest sezon, dar Motorsport.com susține că Mick Schumacher este, de asemenea, una dintre opțiuni. Germanul în vârstă de 19 ani a intrat în atenția celor de la Toro Rosso după performanțele sale strălucitoare în Formula 3, cu șase victorii în ultimele zece curse.

Schumacher are însă nevoie de 20 de puncte pentru a putea primi Super Licența și a putea concura în F1, care inseamna clasarea intre primii 3 la finalul campionatului de Formula 3.