Vettel: Mark nu merită ajutorul meu

„Au fost mai multe momente in trecut cand Mark ar fi putut sa ajute echipa si nu a facut-o. Deci indirect si acesta a fost un motiv ca sa nu ascult ordinele echipei” a declarat Sebastian Vettel astazi in China pe circuitul de la Shanghai.

El si-a schimbat declaratia si in ceea ce priveste repetarea manevrei facute declarand: „m-as gandi daca sa mai fac din nou acelasi lucru si probabil ca as face la fel pentru ca Mark nu merita sa fie ajutat. Niciodata nu am avut suport din partea lui de garaj. Eu am avut mult suport din partea echipei si echipa ne-a sprijinit pe amandoi in acelasi fel. Nu as numi incredere ca sa fiu sincer ce exista intre noi ci o relatie profesionala.”

Este evident ca Vettel a primit ok-ul clar din partea echipei – probabil din partea lui Marko – pentru ceea ce a facut in Malaezia altfel nu si-ar fi permis sa declare sarcastic legat de o posibila pedepsire a sa urmatoarele: „sunt o multime de semne pe spatele meu (de bataie n.t.). Probabil ca voi cu totii traiti in tara visurilor. Ce ai fi vrut sa mi se intample? Hai, sugereaza ceva.”

F1 Manager: nu sunt multe de spus, ni se pare arogant si urat comentariul tanarului campion mondial. Gratuit si infatuat. Mai multe nu vrem sa spunem decat ca spunea cineva ca e o prostie sa iti subestimezi dusmanul pana ce nu l-ai invins si o josnicie sa o faci dupa aceea.

Si inca ceva: nu credem ca la sfarsitul anului va fi din nou campion mondial.

 

11 comentarii

 1. Post By daniel

  Pffff, cata rautate, cata aroganta ! Foarte urat ceea ce se intampla in jurul celor doi piloti de la RBR. A facut o prostie si de atunci o da din gard in gard.

 2. Ce diferenta intre acest individ si adevaratii campioni mondiali!

 3. imi aduce aminte de tanarul Schumacher. eu va contrazic, va fi campion si anul acesta.

  1. Post By Ferrari

   Nu imi amintesc ca Schumacher sa fi fost vreodata asa de arogant fata de un coleg de echipa sau sa minimalizeze cuiva meritul.
   El a fost foarte agresiv pe pista, prea agresiv in tinerete. El insa a mai si construit o masina perfecta pe care Vettel nu a facut-o si pe care nici Alonso nu e in stare sa o faca se pare. Vreau ca Alonso sa castige titlul de 10 ori mai mult ca Vettel, dar asta nu ma face sa nu vad lucrurile obiectiv.

   1. BRAVO,un comentariu la obiect si pertinent.BRAVO inca odata!

 4. Post By Bogdan

  Chiar daca va fii campion, ii clar ca Redbull se va destrama, cineva sigur va pleca de la anu.

 5. Deja la faza asta baiete esti cam obraznic lipsa de caracter si multe cele. Nu este treaba lui sa isi faca griji ca Webber nu a facut ce trebuia in trecut. Sper sa primeasca cei trebui ca sa-l faca mai bun.

 6. Mai bine zis „cuminte”.

 7. exact va fii campion si anul asta :)) . mie mi se pare ca are dreptate …ma rog mai putin ultima parte unde e cam exagerata …as vrea sa vad si eu cand a spus asta daca se poate :O

 8. Corect si anul acesta Vettel va fi camion!!!

  1. Post By F1 Manager

   Camion sau campion? Este o ironie sau o greseala? :)

Comments are closed.